Auktionen är avslutad.

Amazon Echo Dot 2nd Generation SVART ALEXIA Vet Allt,kan allt,

173 besökare

Annonsen är avslutad

899kr

Beskrivning

Engelska språket som styrning av echodot.
Gjord för alla rum Du kan placera i sovrummet och använda den som en smart väckarklocka som också kan stänga av dina lampor. Eller använd Dot i köket för att enkelt ställa in timers och shoppa med bara din röst.

Röststyrning din musik Ger handfree röstkontroll för Amazon Music, Prime Music, Pandora, Spotify, iHeartRadio och TuneIn.

Röststyrning ditt smarta hemStäll på lampan innan du går ur sängen, sätt på termostaten medan du läser i din favoritstol eller dimma ljuset från soffan för att titta på en film.

Far-field röstigenkänningArray av sju mikrofoner med förbättrad brusavstängning. Med en kraftfull processor, förbättras wake-word prestanda för att höra dig ställa en fråga från någon riktning, i bullriga miljöer eller medan du spelar musik.

Ta Alexa till en befintlig SpeakerBring röststyrning till en befintlig högtalare genom att ansluta den till Dot med en vanlig ljudkabel eller Bluetooth.

Alexa ringer och messagingThis service gör det möjligt för Echo-kunder i USA att ringa och skicka röstmeddelanden till familj och vänner. Fråga bara att Alexa ska ringa eller meddela någon med ett Echo, Echo Dot eller Alexa App.

Alexa blir alltid smartare Ju mer du använder Dot, desto mer anpassar det sig till dina talmönster, ordförråd och personliga referenser. Och eftersom Echo Dot alltid är ansluten, levereras uppdateringar automatiskt.

Alexa app Med den nya Alexa App på Fire OS, Android, IOS och skrivbords webbläsare kan du enkelt konfigurera och hantera din Echo Dot.