Objektet har utgått.

Olympus Dictation & Transcription Kit - Silver Pro (DS-2500, RS28H, E102, DSS-Pl

113 besökare

Annonsen är avslutad

3 729kr

 • Frakt
  • PostNord (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
 • Lagerstatus
  2 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Fördel 1: Njut av enkelheten
Letar du efter en dikteringslösning som innefattar all enkelhet du är van vid från din analoga diktafon, men som ger dig alla fördelar med den digitala tidsåldern? Du kommer att älska den digitala dikteringsenheten DS-2500 och njuta av enkelheten av knappen med fyra funktioner: Spela in, Spola framåt och Stopp. Tack vare enastående ergonomi, är diktafonen bekväm att använda även när du använder den under en lång period. Lita på den oöverträffade Olympus kvaliteten: liksom alla våra professionella dikteringslösningar, har den här enheten ett robust metallhölje - och är därmed okrossbara. Trots det är den lätt, enkel att använda och att bära med sig i en elegant silver design.
Fördel 2: Kostnadsbesparingar
Vill du minska tiden som du spenderar på fler och fler mikrokassetter? Tycker du om att fysiskt lämna över dina diktat för transkription? Eller vill du inte bli begränsad av inspelningstiden på en mikrokassett? Det medföljande SD-kortet ger dig ca 166 timmar, mer än sex dagar, inspelningstid. Det kan användas i alla standard SD-kortplatser på en PC eller Mac. Så varken du eller din sekreterare behöver anpassa er till nya villkor, om du inte vill. Och det finns utrymme för kostnadsbesparingar.
Fördel 3: Spara tid
Fördel 3: Spara tid
Är du trött på att skriva? Letar du efter alternativ? Börja med digital diktering ! Och dokumentet kommer att skapas upp till sju gånger snabbare. Du kan öka din effektivitet ytterligare med valfri taligenkänning av Nuance.
Fördel 4: Njut av skönheten i digital kvalitet
Som en skrivare vet du naturligtvis om alla nackdelar med att använda analoga microcassettes: dålig ljudkvalitet, många bakgrundsljud , tidskrävande snabb spolning framåt och bakåt för att hitta det önskade läget av diktamen och sist men inte minst, irriterande kabel spaghetti. Låt oss introducera dig till skönheten i digital kvalitet i transkription: perfekt, kristallklart ljud och tal igenkänning, lätt dikterings hantering och bekväm kontroll av transkriptions programvara (t ex spela upp, stoppa, spola framåt) via fotpedal. Du kommer aldrig att vilja använda någon annan transkriptions lösning igen!

ÖVRIGT:
Fabrikat: Olympus
Tillv. artikelnr: V403121SE010
EAN: 4046628031787
Ginzanr: 1108496