Beskrivning

Digital febetertermometer med LCD skärm. Lätt att använda och ett måste i hemmet!
Termometern tar tempen inom 60 sekunder med en bra precision på 0,1. Du kan använda den för att mäta oralt, rektalt eller under armhålan.

Dessutom stängs den av efter användning. Detta sparar batterierna och är därför också bra för miljön. Termometern har en digital display som visar mellan 32-42 grader.

Eftersom den är vattentät kan du enkelt rengöra den. Tack vare denna termometer kan du mäta ditt eller ditt barns temperatur inom en minut.

Denna digitala febertermometer har allt du kan tänkas önska från den här typen av produkt! Den är enkel att använda och mäter snabbt upp temperaturen med mycket exakt resultat.
Ett måste i hemmet!
Febertermometern är ett av de enklaste och mest effektiva sätten för att hålla koll på hur du och din familj mår - ett måste i hemmet helt enkelt! Med sina knappa 14 centimeter i längd och en vikt på 11 gram är denna digitala termometer även perfekt att ta med sig på resan. Den lilla storleken gör också att det blir lätt att stuva undan termometern när den inte används.
Lätt att använda
Termometern är som sagt mycket enkel att komma igång med och använda, den har nämligen bara en knapp som du använder för att sätta igång samt stänga av produkten.
När mätningen är genomförd kommer termometern att pipa, vilket betyder att du kan fokusera på att hålla den på plats medan du genomför mätningen istället för att fundera på huruvida du hållit den på plats under tillräckligt lång tid eller ej.
För att avläsa resultatet behöver du bara kolla på den tydliga LCD-skärmen på produktens framsida. Där kan du se temperaturen i °C. Det är även möjligt att byta temperaturinställning för att se resultatet i °F genom att hålla inne knappen i cirka 3 sekunder medan termometern är avstängd.
Snabb uppmätningsförmåga
För att få ett så bra resultat som möjligt bör termometern hållas på en och samma plats i omkring 60 sekunder. Du kan mäta kroppstemperaturen oralt, rektalt eller i armhålan. Detta gör att du själv kan välja den kroppsdel som du föredrar och som ger bäst resultat.
Mycket noggrann mätning
Termometern är skapad för att ge mätningar med mycket hög precision - felmarginalen ligger inom endast 0,1 °C. Det eliminerar all osäkerhet och gör det enkelt för dig att göra ett informerat beslut kring t.ex. huruvida barnen bör gå till skolan eller inte.

Precis som rubriken förklarar så ingår ett kompatibelt batteri redan vid köp! Batteriet sitter inuti termometern vilket alltså betyder att den är klar för användning så fort du öppnar förpackningen. Om du någon gång skulle behöva byta batteri kan det vara bra att veta att det är ett AG3 knappcellsbatteri som produkten drivs av.
För att byta batteri behöver man bara ta av den bakersta blå delen av termometern, ta ut det gamla batteriet, sätta in ett nytt - sedan kommer den att fungera som vanligt igen! Ett batteri kommer dock hålla under lång tid, inte minst tack vare den automatiska avstängningsfunktionen som minimerar batteri-slöseriet.
Egenskaper:

Mycket enkel att använda
Pipande ljud som signalerar när mätningen är genomförd
Liten och lätt att ta med sig
Mäter temperaturen i antingen °C eller °F
Automatisk avstängning

Specifikationer:

Skärm: LCD-display
Färg: Vit med blått eller vitt batterilock. Levereras osorterat.
Uppmätningstid: 60 sekunder
Uppmätningsområden: oralt, rektalt, armhåla
Noggrannhet: ~0,1 °C / ~0,2 °F
Uppmätningsområde i Celsius: 32-42 °C
Uppmätningsområde i Fahrenheit: 89,6-109,4 °F
Batteri: AG3 knappcellsbatteri
Längd: 13,5 cm
Bredd: 1,5 cm
Höjd: 0,8 cm
Vikt: 11 gram

Objektnr 638 334 031

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 10 aug 11:02

Digital febertermometer med LCD-skärm-Febertermometer

Pris

59 kr

Impexx

Torslanda, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 278 omdömen

Läs omdömen