Auktionen är avslutad

Pioneer DEH 2320UB Bilstereo i fint skick 4X50w + 70w sub-utgång

295 visningar
 • Slutpris 349 kr
 • Slutade 30 jun 13:32 Avslutad
 • Bud () 16 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: ScaniaNicke
 • Frakt
  DB Schenker 67 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
 • Om säljaren

Beskrivning

Bilstereo med USB- och AUX-ingång!

Pioneer DEH-2320UB

MOSFET 4 x 50 W uteffekt

USB- och AUX-ingång på framsidan

Grön knappbelysning

RDS-radio med TA och 24 förval

MP3 / WMA-uppspelning

Kraftfull bilstereo från Pioneer i läcker design med MOSFET effektförstärkare på 4x50 Watt som ger en förbättrad ljudkvalitet med minimal distorsion. Utrustad med en tydlig LCD-display och röd knappbelysning för en enkel användning.

DEH-2300UB klarar uppspelning av CD och CD-R/RW-skivor samt MP3- och WMA-filer. Pioneer DEH-2300UB är även utrustad med en USB-ingång samt en 3,5 mm AUX-ingång på framsidan för en smidig anslutning av portabla ljudenheter som MP3-spelare, USB-minnen m.m. Bilstereon har även en lågnivåutgång (RCA) för inkoppling av ett slutsteg, samt en direkt subwooferanslutning för att man ska kunna ansluta en subwoofer till en av de bakre högtalarutgångerna. 70 Watt kommer att levereras till subwoofern. En enkel lösning för den som gillar lite extra bas.

Funktionen Advanced Sound Retriever återställer automatiskt den ljudklang som har gått förlorad när ljudfilen komprimerades, vilket innebär att även dina MP3-filer kommer att låta bra när de spelas upp i bilen. RDS-radio med ett flertal funktioner och stöd för totalt 24 förinställda kanaler för snabb och smidig hantering. TA(Traffic Announcement) gör att du kan mottaga trafikmeddelanden oavsett vilken ljudkälla du lyssnar på. Så om du exempelvis lyssnar på en MP3 och ett trafikmeddelande skickas på en specifik radiostation, så kommer den automatiskt att stänga av ljudet från din MP3 och spela upp trafikmeddelandet. Best Stations Memory för bästa möjliga mottagning av radiosändningar under alla förutsättningar, trafikmeddelanden för en säker bilfärd och automatisk kanalsökning.