Masur

20 visningar

329 kr

 • Frakt
  PostNord 50 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
  • Plusgiro/Bankgiro
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Vril eller masurknöl "tjuk", "knos", "kosa" eller "knose"

Kärt barn har många namn. Denna är bearbetad av människohand, lackad och färdig att avnjutas i form av skåp, kopp djuptallrik eller vad du vill. Att dricka ur en riktig kallkälla med denna är ren och skär symfoni för själen om man är naturmänniska. Rengör den med hjälp av älgört på så sätt att du gnider växten mot trät, så gjorde man förr Älgört har en renande effekt.

Från början är denna Vril en utväxt på ett träd där träfibrerna går åt olika håll istället för att gå lodrätt. Denna defekt, som kallas masur beror troligen av ett genetiskt fel, även om orsaken inte är helt utredd. Masurvirke är mycket eftertraktat, eftersom det anses vackert och dessutom är mycket hårdare än normalt.

Masurknölar är vanligast förekommande hos masur björk björke

Ibland kallas vrilar felaktigt ticka eller valk.

Information finns på bild 1-5 mått med mera. Jämför dina egna mått med plaggets om du köper kläder för att undvika fel köp.

Du har 7 dagar på dig att betala ditt vinnande bud. Betalar du inte under dessa 7 dagar så anser jag rätten till varan vara min och lägger ut den till försäljning igen. Alternativ hör av er så att jag vet hur ni vill göra.

Det är en procedur som tar av min tid så försök att låta bli att klicka hem saker ni inte vill köpa.

Du har som kund garanti på att du får låta köpet gå tillbaka.

Desto fortare jag ser din betalning av varan, desto fortare har du varan i din hand. Sam fraktar så klart. Har Traderas portotjänst som räknar ut portot automatiskt. Du betalar frakten för den dyraste varan sedan tillkommer 10 kr / vara.

Tillsammans gör vi miljön en jättetjänst när vi återbrukar samtidigt som det är ett billigare budget alternativ med second hand.

För att ytterligare göra miljön en tjänst så använder jag enbart postens förbetalda porto påsar med våt tålig utsida av lite hårdare papper & Bubbelplast på insidan. Rullar in plagget i den utan onödigt fyllningsmaterial. Porto påsen kan ni återanvända, sätt bara nytt porto på påsen och tejpa igen den med bred paket tejp och sätt ny adress etikett. Glöm inte att ändra avsändarens namn & Adress.