Knappar, blå, 14 - 24 mm, 10 st, vintage, blandade, sy, sömnad, retro

3 visningar
 • Utropspris 6 kr
 • Slutar 29 jul 09:37 13 dagar 18 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  PostNord frimärke 11 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

10 st blandade knappar i olika blåa nyanser och olika antal hål. Vissa är likadana. Minsta knappens diameter är 14 mm och största är 24 mm. Begagnade. Vikt utan ytterligare emballage: ca 12 g.

Önskar Ni använda köp nu knappen och köpa flera saker av oss för samfrakt så måste man nog knappa sig fram ända till och med betala knappen och först där avbryta sitt köp för att produkten ska lägga sig i kundens "mina köp" mapp. Därefter får vi ha lite kontakt via meddelanden för att Köparen ska få rätt fraktkostnad och totalsumma att betala.

Vi använder traderas automatiska vinnarmail och där har vi också infogat en informationstext om betalning och annat för att underlätta köpet lite.

Glöm inte att läsa vår informationstext för att undvika missförstånd, besvikelser och onödiga sänkta omdömen.

Vi följer distansköplagen med 14 dagars öppet köp på våra nya produkter. Köparen står då för frakten. Varan ska vara i oförändrat skick och packad bra. För att en produkt ska kunna bedömas vara en reklamation måste vi få produkten skickad till oss, köparen står för frakten, och tid att hämta ut och bedöma detta. Produkten ska vara i oförändrat skick vid retur och packad ordentligt. I första hand skickas en ny likadan vara eller likvärdig. Kontakta oss alltid först oavsett vad det handlar om. Rea produkter och begagnade varor bytes ej. Men vi skickar inga trasiga produkter utan de synas och fotas innan leverans. Vi packar ofta med återbrukade material, men närmast produkten har vi nya oanvända påsar som skyddar tyget/produkten lite extra om så behövs.

Upptäcker Ni ngt fel i våra auktioner som porto, lagar, regler eller annat, så uppskattar vi att Ni kontaktar oss via frågelänken "fråga säljaren" som finns i den aktuella auktionen innan Ni anmäler till Tradera. Då har vi chans att rätta till ev fel och brister utan att tradera stänger ner auktionen som kan ställa till med olika typer av problem för oss och andra.