6 olika ark med bilar flyg maskiner motorfordon bil klisterlappar 3D stickers

29 visningar

69 kr

 • Frakt
  PostNord 10 kr
  Avhämtning: Östervåla
  Mer info
 • Slutar
  15 oktober 10:27
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

enligt bild
6 olika kartor
14-18 figurer i varierande storlek på varje karta

Automatiskt vinnarmejl med betalningsuppgifter skickas vid köp.

Du betalar inom några dagar men kan meddela om det dröjer eller om du avvaktar andra varor för samfrakt. Peralias och burt59 ingår i samma familj och samfraktar men det ligger på köparen att be om detta. Betala inte in varor du köpt om du önskar samfrakt utan avvakta tills du meddelat mig om din önskan, för annars är risken stor att jag skickar din betalda vara. Observera att inga garantier kan lämnas på frakttid. Även om jag i regel skickas din vara dagen efter pengarna är synliga, så är Postnord som tog över Posten skrämmande långsamma. Leveranstiden kan alltså inte garanteras vara snabb, eller långsam. Skrymmande varor och sådant som skall med Schenker skickas helgen efter pengarna finns.

Jag skickar INGET innan jag kan se pengarna. Inte heller kan jag skicka någon vara om jag inte vet från vem pengarna kommer. Använd därför ditt Tradera alias.

Snabbast betalning sker med Klarna, då dem går in och garanterar pengarna till säljaren i samma stund som köparen väljer detta betalningsätt. Räkningen kan därför komma efter att du fått din vara. Det går bra att välja Klarna även vid samfrakt då jag kan återbetala portot på Traderas sida. Dock samma sak här, betala inget innan köparen vet att jag som säljare förstått att samfrakt önskas. Betalning till Swish eller bankkontot kan vara långsamt beroende på om ägaren till telefon är på resa i arbetet.

Det är ALLTID den adress som står på Tradera som gäller, har du ett annat önskemål, barnens namn eller liknande, så betala inget innan du fått klartecken från mig.

Jag fotograferar alla mina försändelser som skickas och kan därför kontrollera att varan är sänd. Försöker numera även få med datumet när varan skickas, detta då du som säljare skall veta att leveranstiden ligger hos PostNord, något JAG inte kan påverka. Jag har inga ekonomiska möjligheter att ersätta sådant som försvinner vid postgången(dock händer detta sällan)

Vi röker inte men har katt.

Är något oklart och du vill fråga något bör kontakten göras via mejl.

Hör alltid av dig om du är missnöjd med någon, jag gör alltid allt jag kan för att köparen skall bli nöjd.

Lägger på ca en krona på frakten för plastpåsar kuvert och annat, använder B-post fredagar -måndagar. A-post tisdag-torsdag. Denna möjlighet kommer att försvinna till årsskiftet, 2018, därefter gäller endast A-post.