Auktionen är avslutad

Dekorationsplast! Folie 200 x 45 cm d-c-fix självklistrande film - TEGELVÄGG!

15 visningar
 • Utropspris 19 kr
 • Slutade 7 jul 12:20 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  PostNord 69 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

LÅNGT LÅNGT UNDER BUTIKSPRIS!!

200 x 45 cm d-c-fix självklistrande film "TEGELVÄGG" från TYSKLAND (346-0221). Perfekt att dekorera, klä om hela eller delar av vägg, skivor, luckor mm. Jättesnyggt att klä om kartonger. Ytan är inte helt slät/blank utan har lite "liv".

Vikt ca 250 gram (inklusive emballge).

SAMFRAKT ÄR OKEJ!

Frakt: 1 st = 69 kr, 2 st 89 kr, 3-4 st = 113 kr, 5-8 st = 135 kronor

OBS: Vid köp av flera objekt så klarar inte systemet av att räkna ut rätt frakt utan adderar 69 kronor för varje köp vilket blir fel. Vid betalning via KLARNA så återbetalar jag omgående mellanskillnaden. Vid betalning via Swisch så betalar du frakt enligt ovanstående.

Butikspris: 69 - 89 kronor/meter.

Kommer att sälja ut ett brett utbud av dessa fantastiska rullar D-C-FIX till ett utropspris och fast pris som ligger långt under ordinarie priser. Önskas fler rullar eller andra längder så hör av dig så kan vi ställa ut fler auktioner (om vi har kvar).

Se bilder.. Färgen stämmer rätt bra med bilderna men det är svårt att fånga exakt. Artikelnumret som du har i parentes kan användas för att söka på D-C-FIX:s hemsida.

Eventuella kostnader för emballage och kuvertering ingår i fraktpriset. Samfrakt är okej. Skickas ihoprullad men önskas kraftigare emballge/kartong så hör av dig så löser vi det (dyrare frakt betalas av köparen).

Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Jag vill informera om att det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara högvalörer, massor av lågvalörer, valörslösa eller rabattfrimärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalnnig finns i Traderas vinstmail. Meddela mig när betalning gjorts för snabbare leverans! Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd