Beskrivning

Nyckelring 25 mm förnicklad 5-pack

Nyckelring av förnicklat 2-varvs fjäderstål. Diameter 25 mm.

SAMFRAKT
Vi är anslutna till Traderas samfrakt. När ni köper flera varor från oss begär samfraktspris direkt i Tradera så återkommer vi med uppdaterad fraktkostnad.

LEVERANS
Leveranstiden är normalt 1-3 vardagar beroende på fraktalternativ. Alla varor levereras från Sverige och eget lager. Skulle leveranstiden av någon anledning bli längre kontaktar ni oss så hjälper vi dig spåra sändningen.

VÅRA VAROR
Varorna kommer från överskott vid avvecklingar och konkurser. Alla våra varor är obrukade. Skador på förpackningar kan förekomma.

MOMS
Moms ingår med 25%. Du får alltid momskvitto på din betalning.

BETALNING
Betalning till oss kan göras med Swish, kort eller PayPal via Tradera-betalning.

ÅNGERRÄTT
Du har 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen när du handlar hos oss.Ångerfristen böjar gälla när du mottagit varan. Du står själv för returfrakten och dess kostnad. När du vill använda dig av ångerrätten så skickar du ett meddelande till oss och vi svarar med en returadress. När varan kommit oss i retur återbetalas varuvärdet.

EJ UTHÄMTAD LEVERANS
Om leveransen inte hämtas ut på utlämningsstället eller fel adress angivits kommer varorna att gå i retur. Fraktbolagen tar ut avgifter för frakten tillbaka. För att vi ska skicka om leveransen tillkommer returkostnaden och den nya frakten.
Kontrollera alltid att du har rätt adress och e-post i Tradera för att undvika detta. Kontakta oss direkt om något blivit fel.

KONTAKT
Du når oss enklast via ” Ställ en fråga till säljaren”.

Objektnr 522 074 659

Visningar 426

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Nyckelring 25 mm förnicklad 5-pack

Pris

16 kr

Gavleshop

Gävle, Sverige

5.0

Gavleshop

Företag

Toppsäljare

3 856 omdömen

Läs omdömen