Beskrivning

OBS! Köp mellan 16 - 23 mars skickas den 25:e mars!

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® City 60164 "Sjöräddningsplan" - sällsynt byggsats av samlarkaraktär lanserad 2017, oöppnad / förseglad! LEGO® City 60164 Sjöräddningsplan - hoppa in i cockpit och ge dig ut på ett räddningsuppdrag på öppet hav! Vad är det som lyser? Flyg över räddningsflotten och hitta seglaren innan du landar med planet, sänk bakluckan och susa sedan iväg för att plocka upp honom på vattenskotern. Allt under en enda spännande dag med LEGO® City kustbevakningen! Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Letar du efter något med flygtema inom LEGO® City? Då har du hamnat rätt! I vår butik hittar du ett riktigt brett sortiment av de mest sällsynta och exklusiva byggsatserna med flygtema som LEGO® har producerat de senaste 10 åren! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Fler produktuppgifter: Innehåller två minifigurer: räddningsplanspilot och seglare. Innehåller ett räddningsplan med snurrande rotorer, pontoner, öppningsbar minifigurcockpit, bakramp som kan sänkas ner och plats i planet för den medföljande vattenskotern för två minifigurer. Innehåller även en räddningsflotte med plats för en minifigur. Snurra rotorerna, lyft och ge dig ut och leta efter den saknade seglaren. • Låtsas lysa med räddningsljuset från flotten för att fånga pilotens uppmärksamhet i flygplanet. Landa planet, öppna bakluckan och hoppa på vattenskotern för att rädda den strandsatta seglaren. Innehåller ett räddningsljus.

Objektsnr 502234245

Visningar 1 394

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO City 60164 "Sjöräddningsplan" - från 2017, oöppnad / förseglad!

Pris

579 kr
Annonsen är avslutad

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

945 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?