Beskrivning

Helt ny och oöppnad.

Betalning vid lön är inga problem om det meddelas till oss.

LEGO 76240 Batmobile Tumbler, kommer att utmana dina byggfärdigheter och fånga stilen hos ett av filmhistoriens mest ikoniska fordon.
En fängslande byggmodell skapad med vuxna i åtanke. Är du vuxen och gillar Batman™ eller modellbygge är detta byggbara fordon det perfekta bygg- och uppvisningsprojektet för dig. Detta Legobygge innehåller minifigurerna Batman och The Joker™ samt ett ställ. Med en robust bas kan du visa upp den färdiga modellen av den bepansade brottsbekämpningsmaskin Tumbler. Bygget kommer att ge dig mycket nöje långt efter att det praktiska, kreativa byggandet är över. Den imponerande bygg- och uppvisningsmodellen har ett öppningsbart tak som ger dig tillgång till förar- och passagerarsätena och bilens kontrollpanel.

Återupptäck glädjen i kreativt byggande med LEGO byggset för vuxna. Lego set för vuxna är framtagna särskilt för ambitiösa byggare och designers som vill ha något snyggt att visa upp. De passar perfekt som present till alla som är intresserade av modellbygge eller serietidningskultur, eller till dig själv. LEGO® Set för vuxna är en fokuserad, handgriplig och medveten aktivitet. En kreativ avkoppling med många timmars byggande där du har 2049 bitar att bygga.
Batmobile Tumbler kan du se i filmtriologin The Dark Knight™.

Produktegenskaper

Innehåller: En byggbar Tumbler Batmobile™ med ställ och en namnskylt med information om modellen plus minifigurerna Batman™ och The Joker™.
Rekommenderad ålder: +18 år.
Antal bitar: 2049 bitar.
Bygginstruktioner: Digital och tryckt bygginstruktion. Innehåller instruktionshäfte i tryckt format. Digitala bygginstruktioner finns på Legos hemsida.
Mått/Dimention: Fordonet är 16 cm högt, 45 cm långt och 25 cm brett och kan enkelt kombineras med andra LEGO® DC Batman™ set
Säkerhet: LEGO® delar testas för att se till att varje bygg- och lekset uppfyller stränga säkerhetsstandarder. LEGO® byggdelar uppfyller höga kvalitetskrav, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och fungerar varje gång. Ej lämplig för barn under 3 år då det innehåller smådelar. CE märkt.

Kombinera LEGO 76240 DC Batman Batmobile Tumbler set med andra set ut LEGO

Objektnr 637 385 733

Visningar 189

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 4 jul 05:46

LEGO Super Heroes 76240 DC Batman Batmobile Tumbler (OÖPPNAD)

Såld för

1 899 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

WeEnJoiFilmoPryl

Hovmantorp, Sverige

5.0

WeEnJoiFilmoPryl

Företag

Toppsäljare

3 361 omdömen