Beskrivning

LEGO® Hidden Side 70425 "Newburys hemsökta gymnasium" - numera sällsynt och exklusiv byggsats lanserad 2019, helt ny / oöppnad / förseglad i mycket fint skick! Alla som gillar virtuell verklighet och tv-spel kommer att älska det fantastiska LEGO® Hidden Side universumet, där fysiska och digitala världar möts i en fantastisk augmented reality-lekupplevelse för en eller flera spelare. Leksetet kombinerar en byggbar LEGO modell med en app, så att interaktion med modellen får saker att hända i den digitala världen.

Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring. Vi samfraktar gärna dina köp, såväl här som eventuella köp på våra övriga säljsidor "Peklek" och ”LoppOLek". Ta gärna en titt på alla våra annonser!

Letar du efter något inom LEGO® Hidden Side? Då har du verkligen hamnat rätt! Hos oss hittar du ett riktigt brett sortiment som innehåller så gott som samtliga byggsatser inom Hidden Side serien som lanserades 2019 - 2020! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Våra säljsidor ”Albert18” och ”LoppOLek” samt "Peklek" erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m.

Övrig produktbeskrivning & lektips: Barn kan fördjupa sig i roliga spökjaktsäventyr med AR-teknik på LEGO® Hidden Side™ 70425 Newburys hemsökta gymnasium. Den här grymma leksaken kombinerar en byggbar LEGO modell med en app för att skapa en helt interaktiv spelupplevelse – interaktion med modellen får saker att komma till liv i appen. Med kontinuerliga uppdateringar, tuffa spökbossar att besegra i varje set, nya mysterier att lösa, coola föremål att hitta och spöken att besegra och samla på, ger detta LEGO Hidden Side set dina LEGO lekar en ny dimension! Denna byggleksak för barn är full av coola detaljer som sätter igång timmar av fantasifulla lekar. Barn kommer att älska att bygga och leka med det här skolleksetet och försöka besegra spökfigurerna som hemsöker skolan. Med två hjälteminifigurer, Douglas Elton, en söt spökhund och 4 andra minifigurer är denna skolleksak designad för roliga rollekar.