Beskrivning

LEGO® Hidden Side 70435 "Newburys övergivna fängelse" - sällsynt byggsats från 2020, helt ny / oöppnad / förseglad i mycket fint skick! Alla som gillar virtuell verklighet och tv-spel kommer att älska det fantastiska LEGO® Hidden Side universumet, där fysiska och digitala världar möts i en fantastisk augmented reality-lekupplevelse för en eller flera spelare. Leksetet kombinerar en byggbar LEGO modell med en app, så att interaktion med modellen får saker att hända i den digitala världen.

Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring. Vi samfraktar gärna dina köp, såväl här som eventuella köp på våra övriga säljsidor "Peklek" och ”LoppOLek". Ta gärna en titt på alla våra annonser!

Letar du efter något inom LEGO® Hidden Side? Då har du verkligen hamnat rätt! Hos oss hittar du ett riktigt brett sortiment som innehåller så gott som samtliga byggsatser inom Hidden Side serien som lanserades 2019 - 2020! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Våra säljsidor ”Albert18” och ”LoppOLek” samt "Peklek" erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m.

Övrig produktbeskrivning & lektips: LEGO® Hidden Side världen förenas den fysiska och den digitala världen för att skapa en fantastisk augmented reality-upplevelse för en eller flera spelare. Setet Newburys övergivna fängelse (70435) kombinerar LEGO byggleksakernas kreativa lekar med en app, så att interaktion med modellen får saker att hända i den digitala världen.

Cool interaktiv byggleksak för barn
Skanna den digitalt interaktiva modellen Newburys övergivna fängelse med en smart enhet utrustad med den kostnadsfria HiddenSide AR-appen för att avslöja en fantastisk digital värld. Här kan barn utforska och lösa mysterier, jaga spöken och strida mot spökbossen Bart Chaney. Barn kan också ändra modellen till ”hemsökt läge” och ha roligt med praktiska LEGO lekar med de 3 minifigurerna och 2 hundfigurerna.

En ständigt föränderlig digital lekupplevelse
LEGO Hidden Side universumet utspelar sig i den fiktiva staden Newbury, där spöken hemsöker både människor och byggnader. Augmented reality-spelupplevelsen förbättras kontinuerligt med nytt innehåll, nya spöken och specialevent.

  • Barn från 7 år kan njuta av en augmented reality-upplevelse för en eller flera spelare med leksetet LEGO® Newburys övergivna fängelse, som på ett smart sätt kombinerar fysisk och digital LEGO lek.
  • Detta augmented reality-lekset innehåller en digitalt interaktiv Hidden Side fängelsemodell med ”hemsökt läge”, plus minifigurerna Jack, Rami, El Fuego och Nate Lockem och hundfigurerna Spencer och Maximus.
  • Modellen Newburys övergivna fängelse avslöjar en fantastisk digital värld när den ses genom en smart enhet utrustad med Hidden Side AR-appen. Barn kan sedan jaga spöken, lösa mysterier och strida mot spökbossen Bart Chaney.
  • Letar du efter en perfekt födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 7 år? Denna LEGO® Hidden Side augmented reality-leksak är perfekt som present till LEGO byggälskare och barn som älskar virtuell verklighet och tv-spel.