Beskrivning

LEGO Ninjago Movie 70614 "Blixtjet" - utrangerat, numera sällsynt set från 2017, helt nytt / oöppnat i mycket fint skick! Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring. Vi samfraktar gärna dina köp, såväl här som eventuella köp på våra övriga säljsidor ”LoppOLek" och vår butik "Peklek". Ta gärna en titt på alla våra annonser!

Letar du efter något inom LEGO® Ninjago? Då har du verkligen hamnat rätt! Hos oss hittar du ett riktigt brett sortiment som innehåller allt från enklare specialpåsar till de mest exklusiva byggsatserna LEGO® har producerat inom Ninjago segmentet! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Våra säljsidor ”Albert18” , ”LoppOLek” och butiken "Peklek" erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m.

Samtliga LEGO® produkters förpackningar vi säljer är i nyskick där inget annat uppges. Ifall förpackningens skick är viktig för dig så är du välkommen att kontakta oss!

Produktbeskrivning & lektips: Skynda dig att frita Ed och Edna från hajarmén med den supercoola Blixtjeten! Placera Jay i cockpiten och använd handtaget för att susa till undsättning. Avfyra kanonen med fjädermekanism mot hajsoldaterna och gira för krabbans snabbskjutande kanon. Landa snyggt och frita Ed från krabbans gripklor. Stoppa hajsoldaterna med Jays spikslägga och för Ed och Edna i säkerhet! Innehåller 6 minifigurer: Jay, Ed, Edna, Crusty, Jelly och hajskurk.