Auktionen är avslutad

Skala H0 Märklin ölvagn "Staufen Bräu" i gott skick

82 visningar
 • Slutpris 85 kr
 • Slutade 10 maj 19:41 Avslutad
 • Bud () 23 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: NILKRÄM
 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Avhämtning: Skärholmen
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Här är en auktion för H0-skala:

Märklin ölvagn "Staufen Bräu" i gott skick.

Vagn för 3-räls växelström.

För större bild: Högerklicka på bilden/öppna bild i ny flik

Samfraktar givetvis. Se mina andra auktioner. Har vanligen många andra modelljärnvägsgrejer. Slå ut fraktpriset per vinst genom att lägga bud på många av mina auktioner.

Samfrakt och Betalning. Har du köpt flera objekt betalar du den dyraste frakten. Blir frakten dyrare än så, bjuder jag på det. Angivet fraktpris gäller endast inom Sverige. Foregin buyers will receive mail with actual shipping cost.

 • Betalning via betalfunktionen i Tradera - välj då "med frakt" för vinsten med högst fraktpris och, OBS klicka på "Fraktsätt", och välj "avhämtning" för resten av vinsterna innan du klickar på "Betala". Betalar du på detta sätt får jag omedelbart information om det och kan börja packa.
 • Du kommer att få ett personligt vinnarmail.
 • Avhämtning - helt OK. Malla eller ring!
Vill du invänta ytterligare kommande auktioner för samfrakt, maila mig. Avslut kommande söndag kväll för samfrakt. Jag skickar annars inom ett par dar efter att betalning är registrerad. Maila om du har frågor. Betalning via Traderas betalfunktion inom 3 vardagar efter köp. Om du inte blir nöjd med köpet, hör av dig så löser vi det.

Ange ditt tradera-alias i all kommunikation och märk alltid din betalning med ditt alias.

Frakt
Jag skickar enbart med Schenker >> försäkrat och spårbart<<, om du inte begär annorlunda – hör i så fall av dig innan betalningen så får du ett alternativt fraktpris av mig. Kontaktuppgifter finns i vinnarmailet. Schenkerpaket är lätt spårbara och kommer aldrig bort. Schenkers försäkring funkar utmärkt. Små lätta försändelser av ringa värde kan skickas med Posten (inte spårbart och oförsäkrat), se angiven fraktkostnad. Var medveten om Schenkers leveranstider (2-4 vardagar). Har du bråttom (present/födelsedag t ex) - hör av dig snarast så prioriterar jag din försändelse och skickar med ett snabbare alternativ..

Som många andra skulle jag bygga den stora banan då jag blev pensionär. Samlade under åren på mig ett helt förråd med tåggrejor: H0 växel- och likström, N-skala och t o m z-skala. Nu som pensionär bor jag med mindre utrymme och en fortskridande darrhänthet som gör reparationer och lokservice omöjligt. Så nu säljer jag allt.