Objektet har utgått

Viessmann 3000 Audi 200 Polizei blinkande blåljus nära nysk skala H0 1:87 OFP

196 visningar

Annonsen är avslutad

35kr

 • Frakt
  PostNord 18 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Banköverföring
  • Kontant
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  2 st
 • Om säljaren

Beskrivning

En modell av en Audi 200 (Turbo-versionen) av 80-talsmodell i tyskt POLIZEI-utförande med blinkande blåljus i skala H0 (1:87) av Viessmanns produktion, baserad på en bilmodell av Rietzes tillverkning. Modellen är i nära nyskick och med originalförpackning (OFP) i form av en pin-pack.

En liten demo av hur det tar sig ut när man kopplar ström till en liknande bilmodell kan ses i den här videon. OBS att bilen i videon även är utrustad med belysning i huvudstrålkastarna och bakljusen, vilket inte bilmodellen i den här annonsen är.
https://www.youtube.com/watch?v=WyTNIHIVvLc

OBS! Modellen är i första hand avsedd för modelljärnvägar i skala H0 (1:87), en normal personbilsmodell är cirka 4-5 cm lång!

OBS! Om du köper fler exemplar av samma artikel eller fler olika artiklar, så ber jag dig att bortse från den fraktkostnad som kommer att visas i utcheckningen. Självfallet sampackar jag alla dina köp för att optimera fraktkostnaden så att du får bästa och säkraste möjliga fraktalternativ - men det är omöjligt att förutse vad denna blir då den beror på såväl volym, vikt som värdet på det du köpt!

Jag kommer att skicka ett mail med det korrekta slutbeloppet för din order efter det att jag sampackat alla artiklarna och kan avgöra bästa fraktalternativ och dess kostnad, jag ber dig därför att avvakta med betalningen tills du fått det och bortse från det mail som genereras automatiskt av Tradera (som ju blir "uppåt väggarna" fel med de inställningar jag gjort).

International bidders are welcome, contacts can be made in English. Payment via IBAN bank account. lease note that I do not offer payment via PayPal. If you require this payment form, please do NOT place any bid. Freight rates are valid only for distribution domestic, please contact me for calculaton of fees for sending abroad

Internationalre Käufer sind willkommen, Deutsch ist gesprochen. Bezahlung via IBAN Bank Überweisung. Bitte bemerken Sie, dass ich Bezahlung via PayPal nicht akzeptiere, wenn Sie das erfordern keinen Bot abgeben. Versandsgebühren sind nur gültig für Inland Schweden, bitte melden Sie mir für berechnung von Versandsgebühren nach andere Länder.