Beskrivning

Tarot of the Celtic fairies är en kombination av feer, visdom och guidning.
Res till Fe'ernas vackra land med influenser från celtickulturen.
Du sveps med av de levande, färgsprakande vibrationerna, meningsfulla detaljer samt bländande skönhet.
78 kort (66 x 120 mm) och ett litet flerspråkigt instruktionshäfte medföljer(ej svenska)

Magisk sten eventuellt (Maligano Jasper) Tumlad
Den sägs

Mening & Energi
Maligano Jasper hjälper en att fälla lager inom sig själva som inte längre tjänar dem. Dessa onödiga egenskaper lägger till ytterligare vikt oavsett om det är emotionellt, mentalt eller psykologiskt. Detta kommer bara att leda till negativa tankemönster och dåliga vanor. Maligano Jasper förvandlar vår ande inifrån och ger en aura som kan likna en "återfödelse"-effekt. Detta pressar en att inte bara fortsätta att släppa lager av sig själva, utan också att börja ifrågasätta sin omgivning och sin interaktion dagligen. Fråga dig själv, "vilken nytta får jag av att vara runt dessa människor". För det mesta kommer man till insikten att andras avsikter inte ger någon verklig fördel. Denna felkarakterisering var sannolikt dold på grund av ens bristande omdöme om andra.

När du fortsätter att arbeta med Maligano Jasper och går igenom den kraftfulla förvandling det medför, kommer man också att börja lossa på sina mindre besattheter av ovärderliga saker. Denna uppenbarelse kan vara känslomässigt påfrestande, men är till för att förbättra din egen andliga utveckling. Detta kommer snart att tillåta en att på första hand inse en av livets viktigaste lärdomar; lycka kan bara börja inifrån och kommer bara att sträcka sig så långt som du tillåter det.

Skick: Nytt

Vikt: Vikt: 258g, totalt packad 400g

Samfrakt och fraktpris
Begär samfraktspris om du budar på produkter eller köpt flera. (På knappen begär samfraktspris)

Ju mer du handlar, desto mer sparar du in på frakten! Hos mig baseras fraktpriset på den totala vikten för alla dina köp. Därför skriver jag alltid ut vad varorna väger i annonsens beskrivning. Om du tycker frakten är för dyr , tänk på att det är inget jag kan påverka.
Skickar alltid det billigaste sättet för dagen så det kan skilja i pris men annonspriset gäller i första hand, står högst uppe till höger. :) Överskott betalas tillbaka..

Du kan alltid välja spårbar frakt hos mig, hör bara av dig till mig innan så ordnar vi det. Annars skickas varor med frimärke och post som går förlorad hos PostNord ansvarar jag inte för.

Leverans
Betalda varor skickas en gång i veckan då detta inte är mitt jobb utan en utförsäljning av min hobby! (oftast fler gånger i veckan beroende på tid) På vardagar ej helger och röda dagar. Beställer du på en helg eller röd dag så skickas dina varor inom efterkommande vecka.

Leverans sker med PostNord som brev eller som spårbart alternativ. Det tar ungefär 2-5 arbetsdagar för dem att leverera dina varor, dels på grund av varannandags-utdelning i landet. Schenker alltid spårbart till ombud, DHL används vid skymmande och tunga paket, alltid spårbart men väldigt viktigt att rätt telefon nummer är registrerat på tradera då de använder sms avisering.

Ha lite tålamod jag gör alltid mitt bästa.:)

Varorna skickas till den adress som finns registrerat hos Tradera. Det är därför
viktigt att ni uppgett rätt adress i er profil på Tradera - detta för att undvika att ni skall betala en ny fraktavgift om försändelsen blir returnerad.


Hör av dig till mig under "Ställ fråga" om det är några funderingar eller om du behöver hjälp med något.
Med vänliga hälsningar Linängen

Du kanske gillar någon av dessa?

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?