Objektet har utgått.

Radiostyrd Helikopter Vit Syma

966 besökare

Annonsen är avslutad

249kr

 • Frakt
  • Annat fraktsätt (49 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Bästa nybörjarhelikoptern? Längd 23cm Syma S5 är en riktigt bra nybörjarhelikopter för inomhusflygning med stabiliserande gyro som gör flygningen så mycket lättare och roligare när man inte är så erfaren. Storleken i kombination med flygegenskaperna gör att du kan flyga på små ytor, t ex bland möblerna i vardagsrummet. Dubbelrotor - Stabilt som tusan!! En helikopter är i grunden lite instabil och för att slippa detta problem så är Syma S5 utrustad med motroterande dubbla rotorer. Genom att rotorerna snurrar på var sitt håll så stabiliseras helikoptern automatiskt. Alla rörelser blir lite sävligare vilket uppskattas när man ska lära sig att flyga. Detta gör Syma S5 till en fantastisk nybörjarhelikopter! Dubbelt så nybörjarvänlig! För att denna helikopter skall bli ännu mer nybörjarvänlig, så har den en ny teknologi för att skydda sig. Om rotorbladen skulle fastna på grund av att du kör in i något, så stängs de automatiskt av efter någon sekund för att motorn inte skall bränna. Detta minskar risken för att helikoptern skall gå sönder om olyckan är framme. Fräcka ljus! För att ytterligare höja fräckhetsfaktorn så är Syma S5 även utrustad med "strålkastare" i nosen. Förutom att det är en superhäftig effekt vid flygning så hjälper det dig även att kontrollera helikoptern om du flyger i sämre ljusförhållanden. Smidig laddning!! Ni vet hur det är ibland när man ska ladda - det är mycket mekande med batterier som ska plockas ur, laddare som ska hittas och så finns det ju aldrig ett ledigt vägguttag när man behöver ett. Allt detta kan du glömma eftersom Syma S5 har en supersmidig laddfunktion - Antingen laddar du direkt från sändaren eller från USB-uttaget på din dator - kan det bli enklare! Naturligtvis följer laddkabeln med i paketet från början. Sammanfattning övriga egenskaper:

 • Räckvidd ca 10 meter
 • Laddtid ca 60min
 • Flygtid 6-8 minuter/laddning
 • IR sändare med två valbara frekvensband A, B
 • Inbyggt Li-Po ack som laddas från sändare eller USB OBS!
 • Behöver kompletteras med: 6st R6(AA) batterier till sändaren

Rekommenderad ålder 14+

Samleverans

Fraktkostnaden är alltid endast 49kr hos oss oavsett hur mycket eller lite man handlar. Vi samlevererar alla produkter vi säljer. Ibland kan dock Tradera dela upp så det blir flera frakter. Om ni fick flera frakter på er beställning kontakta oss så ordnar vi så det endast blir 1 frakt.

Frakt & Leverans

Leverans sker med DHL till ett utlämningsställe nära dig. De allra minsta paketen levereras med Postnord och kommer direkt hem i brevlådan eller ert närmsta postombud. Leveranstiden är 1-2 dagar.

Order inkomna innan kl 13 på vardagar skickas normalt samma dag.

Leverans kan EJ ske till annan adress än den som är angiven vid köpet.

Ej uthämtade & skadade paket

Hämtar du inte ut din beställning kommer vi att debitera er för returfrakt, expeditionskostnad etc. Kostnaden är fn. 200kr

Är din försändelse skadad när du hämtar den hos ombudet måste skadan anmälas på plats. Dolda skador som upptäcks efter meddelas direkt till oss.

Öppet köp, bytesrätt och reklamation

När ni handlat hos oss erbjuder vi alla privatkunder öppet köp i 14 dagar. Köparen bekostar själv returporto och måste kontakta oss innan.

Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Spara ditt inlämningskvitto då det är du som ansvarar för returförsändelsen. Återbetalning sker efter att vi mottagit och godkänt returen.

Det går givetvis bra att lämna tillbaka i vår fysiska butik.

Företagskunder har ingen ångerrätt eller bytesrätt.

Vill ni reklamera en produkt kontaktar ni oss för att få en fraktetikett. Ev återbetalning, ny produkt eller reparation sker efter att vi mottagit och granskat produkten. Om granskningen visar att skadan beror normalt slitage, handhavandefel eller om produkten fungerar debiteras kunden fn. 200kr för kostnader som uppstått.

Betalning

Vi accepterar flera olika betalsätt via Klarna. Faktura, kort samt betalning via internetbank. Faktura (14dgr) är förvalt men går enkelt att ändra efter slutfört köp