Beskrivning

Begagnat

Hitta ordet från Alga är en Alfapet variant där du skall hitta de gömda orden! Hitta ordet, tryck på tutan och placera ut bokstavsmarkerna över ordet du hittat. Leta snabbt fram orden som står kors och tvärs över planen. Har du otur korsar någon annans ord ditt och du måste då plocka bort dina marker. Den person med flest marker när spelplanen är fylld vinner!Ask och spel är i fint skick. Komplett spel, alla marker och tillbehör är kontrollräknade. Tutan är testad och fugerar som den ska. För 2-4 spelare, från 8 år.

OBS! LÄS ALL MIN TEXT INNAN BUD/KÖP!
Annonsen kan avbrytas/ändras innan auktionsavslut om jag anser att den har för få besök. Lägg därför ditt bud direkt och vänta inte tills sista minuten så låses annonsen och kan ej ändras längre. Är annonsen försedd med valet “köp nu”, välj detta och du får igenom köpet direkt om inte någon annan hinner före.
Jag har tyvärr inte tid med några möten så därför är ingen avhämtning möjlig. Allt skickas oavsett om du bor i närheten eller ej
Bjud bara om du tänker fullfölja affären. I och med att du trycker på budknappen ingår du ett avtal med säljaren att du har förbundit dig juridiskt att köpa objektet i auktionen till det pris du angivit. Mer om villkor för köp finns att läsa i användaravtalet https://info.tradera.com/anvandaravtal/
Mina varor är oftast begagnade och inte i nyskick, därför kan mindre slitage och skönhetsfel förekomma. Det är upp till köparen att bilda sig en uppfattning om skicket innan bud. Ställ därför eventuella frågor om skicket innan bud om du tycker att någonting är oklart.
Tradera upplyser vinnaren om betalning via mail vid vunnen aktion. Ha därför till vana att kolla ditt spamfilter om du inte får något mail. Betalning mig tillhanda senast 3 bankdagar efter aktionsavslut, om inte annan överenskommelse gjorts. Kan du inte betala i tid vänligen kontakta mig innan bud för eventuellt erhållande av anstånd. Det är upp till köparen att hålla koll på sina aktionsvinster samt betala dessa i tid.
Jag paketerar noggrant, men kan inte ansvara för postens eller andra leverantörers hantering av paket och ersätter inga försvunna försändelser. Mitt ansvar upphör vid inlämningsstället. Klagomål om pakethantering får göras hos respektive leverantör. Det flesta försändelser innehåller dock någon form av försäkring och spårning. Mer fraktinfo finner du till höger under Frakt – Mer info
Tänk även på att du köper från en privatperson och därför gäller inte ångerrätt eller reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Känner du dig osäker så titta på säljarens omdömen före köp.
Att lämna negativa omdömen löser inga problem, är du missnöjd med varan så kontakta mig först för en lösning av problemet.
Lycka till

Du kanske gillar någon av dessa?

ANTIKRUNDAN - Komplett spel i fint skick!

Köp nu 295 kr 249 kr 0 bud
11 jun 19:09

ALFAPET

Köp nu 120 kr 80 kr 0 bud
17 jun 11:36

RISK Narnia komplett fint skick

Köp nu 250 kr 225 kr 0 bud
18 jun 20:31

Russian Railroads Fint skick komplett

Köp nu 550 kr 495 kr 0 bud
18 jun 20:32

THE AMAZEING LABYRINTH - Komplett spel i fint skick

Köp nu 295 kr 249 kr 0 bud
18 jun 20:38

Niagara i fint skick

1 kr 1 bud
8 jun 21:41

LABYRINTH - Komplett spel i bästa skick

Köp nu 295 kr 249 kr 0 bud
18 jun 20:38

Babblarna lotto i fint skick!

25 kr 1 bud
10 jun 15:51

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?