Mölnlycke stor monter för trådrullar sytråd butiksinredning med glaslucka

103 besökare

2 800 kr

 • Frakt
  Mer info
 • Slutar
  11 mars 22:37
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Välkommen till Petmaja!

Här samsas antikviteter med retroprylar, industridesign och lantlig inredning. Min förhoppning är att du - oavsett vilken stil du valt att inreda med - ska hitta något som passar hemma hos dig, så titta gärna runt bland mina övriga annonser.

Annonsen avser en Mölnlycke monter för sytråd/trådrullar som tidigare stått i en sybehörsaffär. Montern är i trä med glas i den öppningsbara fronten samt på ovansidan. Den har 5 st utdragbara lådor. Den 52,5 cm djup och ca 40 cm bred. Höjden är närmare 28 cm. Det står "Mölnlycke sytråd" runtom. Den är i fint använt skick. Titta på bilderna, förstora gärna.

Betalar gör du antingen via Swish eller till bankkonto i Swedbank inom 5 vardagar efter köp. Om du köper flera varor av mig så sampackar jag om det är möjligt. All information kommer i Traderas automatiska vinnarmejl.

Jag skickar helst med Schenker, då deras försändelser är spårbara och försäkrade. Större försändelser sänds med Bussgods. Jag packar mycket väl och väljer gärna ett större paket med mera emballage för säkerhets skull.

Petmaja bedrivs som företag och jag har F-skattesedel. Eftersom jag säljer begagnade varor tillämpas vinstmarginalbeskattning (VMB) och du kan inte dra av momsen på detta köp. Som säljare är jag naturligtvis angelägen om att du ska bli nöjd! Som köpare har du enligt distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ta i så fall kontakt med mig så får du information om hur du går till väga. Du betalar då returfrakten och packar varan väl.

Har du frågor? - Skicka gärna ett mejl!