Beskrivning

Oanvänt
Helt ny och av hög kvalitet

Anordningen består av två delar metall med krokar och en träskiva. Delar är sammankopplade med ett hållbart gummiband.

Miniatyrs utseende är mycket kreativt, och det kan göra din verksamhet enklare och bekvämare. Du kan använda vilken färg som helst, så att du kan använda dina idéer för att reparera.

Den mest lämpliga darringsmaskinen, stor yta kan lagas snabbt och enkelt. När man reparerar små hål i kläder kan man skapa mönster i designen.

Sträck bara upp tyget över verktyget, använd gummibanden för att laga tyget och väva upp vävstolen, sätt upp dina skruvar och börja väva. Idealiskt för darning och konst av designplaner.

Idealiskt för konstnärlig darring och designplaner. Kommer att tjäna i generationer. Idealiskt som en gåva till hantverkare.

Funktioner:

1.Vädret inspirerar inte bara spännande och produktivt, utan också kreativt.

2.Den mest behändiga darmaskinen. Stora områden kan lagas snabbt och enkelt. Idealiskt för darning och konst av designplaner.

3.Kopierar med reparation av små hål i kläder, kan du skapa mönster i konstruktionen. Det förbättrar också koncentrationen och koordinationen mellan hand och öga.

Specifikation:

Färg: Som visas

Syfte: Sy och stickning

Förpackning omfattar

1 x Kreativt Braiding PatchMachine

Det pris som står på Tradera och ev.fraktavgift är slutpriset. Du behöver inte oroa dig för att behöva betala något extra.
Vår leveranstid är 8---14 arbetsdag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?