Beskrivning

Begagnat7-12y

Härligt Brio leksak ( " Pluto " )
Kondition: rullar och låter som den ska
Fel
1 Lilla pluto saknar svansen
2 på höger sida framben saknas en liten bit av trä på ett ben.
3 Lätt färg flagning och patina samt bruksslitage.
Säljes som smalar artikel
Packas med omsorg

Smycken Smyckes Tillverkning RETRO/Vintage D.I.Y

I denna sektion av vår butik erbjuder vi Bla: Ny gammalt lager av olika smyckes tillverknings delar och detaljer. Alla smyckes tillverknings produkter är nya. Smycken som vi erbjuder kommer från olika bra hem och är någa utvald för vårt sortiment. Beg: produkter som vi erbjuder kan ha lite lätt slitage samt lite patina.

SAMFRAKT : Vi Samlastar/fraktar gärna eran beställning.

Frakt Avgifter: vid köpa av flertal varor så ändrar vi på frakt avgiften så den blir korrekt från början. OBS: Om ni vill handla flera varor avvakta med betalning tills frakt avgiften är justerad.

International Orders please contact us via the tradera mail system prior to your purchase listed shipping fees are only for Domestic Sweden market.

Please NOTE: Payments for international orders
For International Orders Only Paypal !

Packning: Vi använder mycket pack material och försöker att vara så någa som möjligt så att eran artikel(ar) kommer fram oskadad. Trots detta kan de förekomma att transporten går galet.

Transportskada: Vi sänder varor med försäkrad Speditions frakt. Skulle en skada uppstår var god och tar kontakt med oss så vi kan inleda skadeanmällan samt dokument för transport skada.

Omdömmen: För oss säljare är de viktigt att få omdömmen detta för att skapa en trygg och behagligt köpmiljö för våra kunder. För detta uppskattar vi om ni kan lämna omdömme på ert köp med respektive kolumner DVS de 4 olika alternativ som anges när ni lämnar omdömme om ert köp från våran butik. Vi kommer naturligtvis att lämna omdöme för er också.

Fel/Skada/Etc: Om ni är inte nöjda med eran vara tar kontakt med oss innan ni lämnar Negativt omdömme. Vi kommer att lösa frågan åt er till vår bästa förmåga.

Felköp/Retur: Ibland kan de gå galet med ett köp i detta fall erbjuder vi retur rätt för varan med upp till 1 vecka från aviserad mottagning hos ombud. Gäller ej konsignations artiklar !!

Du kanske gillar någon av dessa?

äldre BRIO leksak

Köp nu 159 kr

Brio leksak

55 kr 3 bud
3 jun 13:38

Retro leksak från Brio

100 kr 0 bud
4 jun 14:18

Brio leksak.

Köp nu 69 kr
9 jun 06:37

Brio leksak

45 kr 0 bud
3 jun 13:39

Brio leksak

45 kr 1 bud
3 jun 13:40

Brio leksak.

Köp nu 85 kr
9 jun 06:36

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?