Beskrivning

3-5y|5-7y|7-12y|
FULL HD Digitalkamera med Spel för barn. Förutom möjligheten att ta foton, möjliggör den också full HD-inspelning med ljud! Enheten ger dig möjlighet att tillämpa olika filter på foton, till exempel svartvitt, sepia och olika negativa versioner. Den har också förmågan att ta seriebilder. Dessutom hittar du många ramar som kommer att tilltala barn i alla åldrar, såsom leksaker, födelsedagsballonger, en björn med bin och moln och många fler. Tack vare den enkla användningen och den höga kvaliteten på foton och videor kommer barnet att utveckla sin kreativitet och konstnärliga sinne, samtidigt som de har jättekul.

Den perfekta presenten: En full-HD digitalkamera för barn kan vara ett bra val för barn som vill lära sig att fotografera och ha kul med teknik. Dessa kameror har oftast en lättanvänd gränssnitt och en mängd olika funktioner och spel för att hålla barnet underhållna.

Kameran är multifunktionell - enheten har 6 olika funktioner: kameraläge, inspelningsläge, foto-/videogalleri, uppspelning, inställningar, spel och innehållsnedladdning.

Full HD-inspelning - denna kompakta enhet kan också spela in i full HD! Dessutom har den en mikrofon som kommer att spela in varje ljud med hög precision. Setet inkluderar en miniSD-kort med en kapacitet på 16 GB, vilket kommer att ge barnet möjlighet att ta många foton och spela in video.

5 spel - för att ge barnet ännu mer roligt med enheten är 5 ikoniska spel förinstallerade i kameran! Dessa är spel som har njutits av inte bara de yngsta, utan också deras föräldrar under årens lopp.

Monitor - den 2-tums kameran är utrustad med flera funktioner som liknar de professionella kamerorna. Menyn ser mycket lik ut här, du kan ställa in storleken på fotona, ställa in datumet och mycket mer. Kameran har också en automatisk avstängning som kan ställas efter 1, 2 eller 3 minuter, vilket är särskilt användbart för yngre barn som inte kommer ihåg att stänga av kameran efter användning. En sådan funktion kommer att spara energi!

Specifikationer:

Färg: Blå

Fotoupplösning: 3MP

Videoupplösning: 1080P, 720P, VGA

Extra skal: ja, i Kitty motiv

Selfiekamera

Kamerakapacitet utan kort: 50 bilder

Minneskort medföljer: ja, mini-SD 16GB

MicroUSB-kabellängd: 68 cm

Automatisk avstängning: ja

Meny på olika språk: ja

600mAh batteri ABS material

Laddningstid: 2 timmar

Speltid (kontinuerlig användning): 2 timmar

Speltid (vanlig användning): 4-6 timmar

Varumärke: Kruzzel

Mått: 5 x 10,5 x 6 cm

Kameravikt: 57 gram

Vikt med förpackning: 245 gram

Paketet innehåller:

1x Digitalkamera
1x Kitty-skal
1x 16GB miniSD-kort
1x MicroUSB-kabel
Kamerarem

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?