Objektet har utgått.

Breitling Geneve. F70677

1 374 besökare

Annonsen är avslutad

8 000kr

 • Frakt
  • PostNord (36 kr)
  • DB Schenker (59 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  0 st
 • Om säljaren

Beskrivning

VIKTIGT!

VÄNTA på vårt vinnarmail INNAN du betalar. Wait for mail-information from us, BEFORE you pay. Vi har flera betalnings lösningar tex. PayPal, Bankkonto, Swish.

Beskrivning som jag ser det:

Fin gammal herrklocka, ca 32 mm exkl. kronan. Kom med ett bud på våra objekt så kan vi ev. justera priserna under den tid den ligger ute på auktion, dock senast 2 dagar innan auktionens sista dag, Tryck på knappen : " Ställ en fråga till säljaren " för att kontakta oss.

NYTT GLAS.

Urverk: Mekaniskt. Cal ?

Urtavla: Se bilder för egen bedömning av urtavlans skick.
Funktion: Klockan tickar och går just nu, se sekundvisaren på bilderna som visar att klockan går. Har inte kollat tidshållningen men kan testas på begäran

Då det är gamla klockor som legat länge så säljer vi dessa som repobjekt i befintligt skick. Fungerar de inte när vi fotograferar och lägger ut objektet för försäljning så meddelar vi detta i auktionen. Notera att gamla klockor kan gå sakta till en början eller stanna helt närsomhelst.

Skick: Vet inte mycket om denna klocka. Se bilder för egen bedömning av klockans skick. Fråga gärna.

De flesta av klockorna är genomgångna av urmakaren men jag vet tyvärr inte vilka.

GARANTI: Normalt Ej garanti /återköp, allt säljes i befintligt skick. OBS! Den som är osäker på något om varan frågar i god tid Före köp/bud. Alla gamla varor tex. klockor är mer eller mindre i behov av rengöring och renovering och samtliga säljs som renoveringsobjekt. Är nu något helt galet med något objekt, något vi missat så löser vi det med återköp men köparen betalar Rek. returfrakt och får betalt efter vi mottagit varan för inspektion .

Vinnarmail / Winners info.

OBS! Vänta på vårt Vinnarmail INNAN du betalar, All information står där. Wait for mail-information from us, BEFORE you pay. Betalning oss tillhanda inom 5 bankdagar. Vi skickar endast varorna till adressen som är registrerad hos Tradera

Har ni inte fått ett vinnarmail inom 3 dagar efter vunnen kontakta säljaren.