-5%

Prissänkt! 1 fin vintage Rolex Oyster Precision Ref 6282 50-tal Ø 37 mm, V14796

27 050 besökare

29 990 kr

28 491 kr

 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
  • Plusgiro/Bankgiro
  • Kontant
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Prissänkt!

1 mkt fin vintage herrklocka

mekaniskt urverk

Ref 6282

Caliber 1210

Rolex Oyster Precision

Serienr 871099

Verk nr 81765

troligen 1950-tal

stål, manuell, plexiglas

Mycket ovanlig urtavla: Honeycomb Dial!

Svart urtavla med vacker textur

Ø 37 mm inkl krona

läderarmband

fungerar, håller tiden mycket bra: + 15 sek/dygn

Gångreserv drygt 52 timmar

Öppnad, fotad och kontrollerad av vår urmakare

Skick: 8 av 10

Professionellt servad uppenbarligen

Klockan är svensksåld av större auktionsfirma. Så referensnummer, modell och serienummer är bekräftade av firman. Kvittot på det följer med.

Vid behov kan vi ordna foto på urtavlan och bakboetten samt ev ett gediget certifikat av en av Rolex anlitad mästerurmakare i Växjö, Bengts Ur & Optik eller Stjärnurmakarna, som vi brukar anlita. Vi kan bjuda på det.

Kan också nämna att säljaren av denna Rolex lämnade in flera mycket exklusiva och fina klockor till försäljning. Det är en klocksamlare med andra ord.

*******************************************************

Betalning för köpta panter skall erläggas i förskott till Pantbanken Stampen i Växjö senast 3 vardagar efter avslutad auktion antingen via Klarna (helst), via Swish till 1230052803 eller till vårt Bankgiro 5038-8008. Denna vara säljs av PantbankenStampen i Växjö. Därefter skickar vi varan när vi fått betalningen.

OBS: Ej Utlösta Försändelser samt Ångrade Köp som skickas i retur till oss, debiteras köparen med 250 kr eller verkliga högre kostnad för frakt och administration. Detta kan ske bl a genom avdrag på Klarna-återbetalningen eller genom att vi fakturerar köparen.

Skickas spårbart med DHL eller Posten.

Guldvaror o dyl bör skickas som ett REK-brev (försäkrat upp till 10.000 kr eller högre belopp om du vill det) inkl emballage (vanligen ett vadderat kuvert med plastluftkuddar). För det betalar du angivet porto + budet som du vann med. Såvida inte vi säljer varan fraktfritt! Fördelen med REK-frakt är att det kan spåras och du får meddelande var brevet befinner sig under frakten.

Vi har sålt på Tradera sedan 2005! Se våra omdömen under alias PantbankenStampen, Stampens Butik, Pantbanken-Stampen-Linköping och Stampens-Butik-Linköping. Vi har gjort ca 10.000 affärer här på Tradera sedan 2005 vilket borgar för trygghet för dig. På Tradera säljer vi både förfallna och återropade panter (sådana som inte blev sålda vid det första auktionstillfället och som därför ropades tillbaka av oss). Vi har Butik på Tradera. Läser mer om vår Butik här:

http://www.tradera.com/profile/foretagesinformation/584826/pantbankenstampen

Klockor säljs som smycken; ej som tidsmätare. Vi ansvarar inte för verkens exakthet. Många klockor har legat stilla länge och behöver rengöras invändigt. Allt gods är begagnat och säljs i befintligt skick. Maila till oss om du har fler frågor; vi svarar gärna!

Vi följer naturligtvis distansavtalslagen men observera att ädelmetaller inte omfattas av denna.
Med hänvisning till Distansavtalslagen (2005:59) 3 kap. 2§, punkt 1. Vid distansavtal har konsumenten inte ångerrätt, om avtalet gäller finansiellt instrument såsom ädelmetaller, om priset beror på sådana svängningar på finansmarknaden som näringsidkaren inte kan p&aring