Du budar på ett samlarobjekt från SWATCH, mycket svårfångat,Mint condition.

36 visningar
 • Utropspris 2 800 kr
 • Slutar 16 aug 11:58 12 dagar 3 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  PostNord spårbart paket 49 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Du budar på ett samlarobjekt från SWATCH, mycket svårfångat, brukar gå mellan 3500-7500:- men det börjar bli ont om dem.

Helt nytt och oanvänt i originaletui.
Swatch ARMBANDSUR SAMT SERIEGRAFIER, 5 st, signerade bl a Ernst Billgren.Plast, automatisk, plexiglas, läderband, originalspänne, cert Moderna Museet september 1993, box samt 5 tillhörande seriigrafier av ERNST BILLGREN, HELENE BILLGREN, CHARLOTTE GYLLENHAMMAR, DAN WOLGERS, OCH FREDRIK WRETMAN.\ Boxen såldes av Swatch till förmån för Ekoparken i Stockholm, 1993. Totalt 400 set.\
Här får du alltså fem konstverk tillsammans med klockan, batteribyte behövs.

1. Överföring/betalning till oss sker inom TRE DAGAR efter avslutad auktion om inget annat är överenskommet. Vi kan invänta lön, barn- eller studiebidrag, m.m. - mejla i sådana fall oss först i förväg.
2.Jag står för emballaget. Jag är väldigt noga med att slå in varorna noggrant så att de inte skadas under fraktens gång.

LÄS NEDAN: OBSERVERA LÄS NEDAN; MKT VIKTIG INFORMATION
3. När paketet är postat slutar vårt ansvar. Jag tar inte ansvar ifall posten skulle slarva bort paketet!
OBSERVERA:::: På senare tid utnyttjar oseriösa Traderare som ljuger att de inte fått paketet, vi skriver tydligt att vi inte tar ansvar när paketet/ brevet lagts på lådan, Så om du vill ha spårbart.. från 50: sek MÅSTE du meddela oss, att lämna dåligt omdöme PGA Postord aceppteras ICKE ( då anmäler vi till Tradera) Tyvärr har flera oseriösa gett oss dåligt omdöme av detta, vi är här på Tradera för att spara på klimatet , ha kul, och ge det yttersta till våra härliga kunder som är 99% nöjda.

4. Specialfrakt, dvs spårbart måste anges id betalningen och bekostas av köparen
5. Om ni har frågor innan ni budar är detta bara att kontakta oss - tveka inte!
6. Om övriga missnöjen skulle ske kontakta gärna mig så kan vi komma fram till en lösning! Vi är inte omöjliga, samt missförstånd eller mänskliga fel reds upp omedelbart. Vårt största intresse är att våra kunder blir nöjda!