Beskrivning

Septima Switzerland Urverk i en unik skapelse som ser ut som ett litet väggur.

Troligen så har någon haft detta som studie exemplar där man har byggt en väggklocka av ett antikt Septima Urverk ser detalj bilder och man har löd en ögla på baksidan av klockan. OBS urtavlan som är handmålad och som visar romerska I II III IV med andra ord så är tavlan fel målad.

Själva Urverket är fullt fungerande med detta är inte sagt att den håller tid då vi ej har utrustning för att mäta detta.

Vi har undersökt Septima klockor via nätet och funnit en hel del som är lika som detta exemplar.

OBS: Frågor gällande klockan ska ställas innan köp.

Om vi kan svara på era frågor så gör vi det om inte så förslår vi att ni undersöker saken vidare med lokala handlare som har Septima klockor vi har enbart hittad 1 handlare I Stockholm.

Ett unikt klock bygge säljes som samlar exemplar.

Patina finns lite kärlek behöver den.

Vi kan uppdatera beskrivningen vid senare tillfälle

Titta någa på bilderna och avgör själva

Smycken Smyckes Tillverkning RETRO/Vintage D.I.Y

I denna sektion av vår butik erbjuder vi Bla: Ny gammalt lager av olika smyckes tillverknings delar och detaljer. Alla smyckes tillverknings produkter är nya. Smycken som vi erbjuder kommer från olika bra hem och är någa utvald för vårt sortiment. Beg: produkter som vi erbjuder kan ha lite lätt slitage samt lite patina.

SAMFRAKT : Vi Samlastar/fraktar gärna eran beställning.

Frakt Avgifter: vid köpa av flertal varor så ändrar vi på frakt avgiften så den blir korrekt från början. OBS: Om ni vill handla flera varor avvakta med betalning tills frakt avgiften är justerad.

International Orders please contact us via the tradera mail system prior to your purchase listed shipping fees are only for Domestic Sweden market.

Please NOTE: Payments for international orders
For International Orders Only Paypal !

Packning: Vi använder mycket pack material och försöker att vara så någa som möjligt så att eran artikel(ar) kommer fram oskadad. Trots detta kan de förekomma att transporten går galet.

Transportskada: Vi sänder varor med försäkrad Speditions frakt. Skulle en skada uppstår var god och tar kontakt med oss så vi kan inleda skadeanmällan samt dokument för transport skada.

Omdömmen: För oss säljare är de viktigt att få omdömmen detta för att skapa en trygg och behagligt köpmiljö för våra kunder. För detta uppskattar vi om ni kan lämna omdömme på ert köp med respektive kolumner DVS de 4 olika alternativ som anges när ni lämnar omdömme om ert köp från våran butik. Vi kommer naturligtvis att lämna omdöme för er också.

Fel/Skada/Etc: Om ni är inte nöjda med eran vara tar kontakt med oss innan ni lämnar Negativt omdömme. Vi kommer att lösa frågan åt er till vår bästa förmåga.

Felköp/Retur: Ibland kan de gå galet med ett köp i detta fall erbjuder vi retur rätt för varan med upp till 1 vecka från aviserad mottagning hos ombud. Gäller ej konsignations artiklar !!

Objektnr 304 490 779

Visningar 5 928

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Septima Swiss Klocka Urverk Unik Skapelse Ser Info

Pris

5 500 kr

kanalkoken

Blackstad, Sverige

5.0

kanalkoken

Verifierad

Toppsäljare

7 459 omdömen

Läs omdömen