Beskrivning

Begagnat

Septima Switzerland Urverk i en unik skapelse som ser ut som ett litet väggur.

Troligen så har någon haft detta som studie exemplar där man har byggt en väggklocka av ett antikt Septima Urverk ser detalj bilder och man har löd en ögla på baksidan av klockan. OBS urtavlan som är handmålad och som visar romerska I II III IV med andra ord så är tavlan fel målad.

Själva Urverket är fullt fungerande med detta är inte sagt att den håller tid då vi ej har utrustning för att mäta detta.

Vi har undersökt Septima klockor via nätet och funnit en hel del som är lika som detta exemplar.

OBS: Frågor gällande klockan ska ställas innan köp.

Om vi kan svara på era frågor så gör vi det om inte så förslår vi att ni undersöker saken vidare med lokala handlare som har Septima klockor vi har enbart hittad 1 handlare I Stockholm.

Ett unikt klock bygge säljes som samlar exemplar.

Patina finns lite kärlek behöver den.

Vi kan uppdatera beskrivningen vid senare tillfälle

Titta någa på bilderna och avgör själva

Smycken Smyckes Tillverkning RETRO/Vintage D.I.Y

I denna sektion av vår butik erbjuder vi Bla: Ny gammalt lager av olika smyckes tillverknings delar och detaljer. Alla smyckes tillverknings produkter är nya. Smycken som vi erbjuder kommer från olika bra hem och är någa utvald för vårt sortiment. Beg: produkter som vi erbjuder kan ha lite lätt slitage samt lite patina.

Frakt/Samfrakt: Vid köp av flera varor samlastar vi gärna eran beställning. Ni kan i detta fall bortser från frakt kostnad som Sello/Tradera adderar up på eran order. Vi återkommer till er med korrekt frakt pris/avgift. Samtliga överskjutande frakter betalas tillbaka via antingen Paypal eller Klarna.

Vill ni betala med Swish kontakta oss innan ni sänder in eran betalning OBS: detta gäller vid köp av flertal varor.

Packning: Vi använder mycket pack material och försöker att vara så någa som möjligt så att eran artikel(ar) kommer fram oskadad. Trots detta kan de förekomma att transporten går galet.

Transportskada: Vi sänder varor med försäkrad Speditions frakt. Skulle en skada uppstår var god och tar kontakt med oss så vi kan inleda skadeanmällan samt dokument för transport skada.

Omdömmen: För oss säljare är de viktigt att få omdömmen detta för att skapa en trygg och behagligt köpmiljö för våra kunder. För detta uppskattar vi om ni kan lämna omdömme på ert köp med respektive kolumner DVS de 4 olika alternativ som anges när ni lämnar omdömme om ert köp från våran butik.

Fel/Skada/Etc: Om ni är inte nöjda med eran vara tar kontakt med oss innan ni lämnar Negativt omdömme. Vi kommer att lösa frågan åt er till vår bästa förmåga.

Vi kommer naturligtvis att lämna omdömme för er också.

Felköp/Retur: Ibland kan de gå galet med ett köp i detta fall erbjuder vi retur rätt för varan med upp till 1 vecka från mottagnings datum. Eftersom vi är privat säljare är de ytterst ovanligt med denna policy men vi erbjuder detta till våra kunder för att de ska känna sig trygg med sitt köp. Om ni ångrar ett köp så tar vi gärna tillbaka varan men retur frakt få ni själva betala. Om vi har gjort ett markant fel och sänd er fel vara så tar vi gärna varan i retur och vi ersätter då pris samt retur frakt för varan

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Du kanske gillar någon av dessa?

Qvarts urverk till vägg klocka.

20 kr7 apr 20:270 bud

Ny!Klocka

225 kr9 apr 15:590 bud
Köp nu 250 kr

Klocka

50 kr9 apr 09:590 bud

Charmig klocka

560 krKöp nu29 apr 17:14

Klocka Burgess

300 kr6 apr 17:260 bud
Köp nu 400 kr

Häng klocka

138 krKöp nu21 apr 13:35

Gammal klocka

100 kr2 apr 20:470 bud

Spegel Klocka

690 kr4 apr 17:480 bud
Köp nu 720 kr

Ny!Police klocka

5 705 kr8 apr 16:060 bud
Köp nu 6 742 kr

Andra har även tittat på