Auktionen är avslutad

Beskrivning

Begagnat

6 fina kaffekoppar - Maria Vit / Classic Rose – från Rosenthal. En kopp med en ytterst liten nagg på kanten(nära örat och ingenting som direkt stör vid använding), se bild. I övrigt är delarna i tppskick! 2a sort. Kopparna är ca 6,4-6,5 cm höga och ca 8,6-8,7 cm i diameter. Faten är ca 14,2 cm i diameter.

VIKTIGT!!! LäsHELA nedanstående information INNAN du lägger ditt bud!!

Tar ANSVAR för min packning:hela vägen till ditt utlämningsställe – dvs mitt ansvar upphör inte när jag väl lämnat in ditt paket, utan det skall vara packat för att klara av resan hem till dig!!

Katt finns i hemmet.

Betalningen skall ske inom 3 dagar - köparen står för fraktkostnader(ej avhämtning!). Information med konto, Swishnummer etc som du behöver för att avsluta ditt köp får du via Tradera då auktionen avslutats!

FRAKTVILLKOR: Inlämning sker 1 ggn/vecka. Har du inte fått ditt paket den första veckan efter avslut, vilket vi försöker ordna, så innebär det INTE att du är bortglömd!! Inlämning sker vanligtvis en torsdag eller fredag, men som senast 10 bankdagar efter mottagen betalning. Det är litet beroende på vilken dag auktionen avslutas och även egna arbetstider…

Stor vana vid att packa och skicka glas och porslin!Använder både bubbelplast, frigolitchips och även wellpapp, när så behövs. Sänder glas och porslin i stadiga kartonger! Sampackning går bra, men för att få korrekt fraktkostnad, skicka gärna ett mail när auktionerna avslutats eller invänta ett mail härifrån!

I den angivna fraktkostnaden ingår en material- och packningskostnad på 10 kr. (Samma summa oavsett hur många delar auktionen avser).

Frakt sker på lämpligast möjliga sätt, beroende på varan, dess vikt och storlek!! I första hand anlitas Schenker, men kan även skicka med DHL, Post(skrymmande brev, rek eller som postpaket) om så önskas.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på