Auktionen är avslutad.

”Door to our Future” Storslaget Mästerverk i Olja (oljemålning)

94 besökare

Auktionen är avslutad

Beskrivning

En fantastisk osignerad oljemålning på pannå vilken med sina mått, sannolikt passar bäst i det stora huset, samlingslokal, andakts rum eller kyrka. Konstverket som målades under 1996, och var av konstnären tänkt illustrera den portal han, liksom vi alla sannolikt någon gång står vid och där vi förväntas av oss själva och vår omgivning att välja den riktning och väg vi skall gå i våra liv. Målningen var monterad med skruvar direkt på en något rundad vägg. Målning är helt unik, och är den enda i sitt slag och var konstnärens examensarbete.
Målning håller måtten ca: 277 x 201 cm och tillverkad av 3 delar pannå, 1 del med måtten ca: 243 x 78,5 cm, 1 del med måtten ca: 122,5 x 243 cm och 1 del med måtten ca: 33 x 277 cm. Delarna möter varandra i skarv som fylls med latex eller liknande. Målningen säljs i det skick och utförande den är på väggen och givetvis utan garantier eller returrätt.

Betalning skall utan undantag vara gjord senast inom tre dagar efter vunnen auktion, antingen på angivet konto hos Swedbank eller angivet PayPal konto. Endast avhämtning gäller (Åkersberga), och Målningen skall vara avhämtad senast 3 veckor efter vunnen auktion om inte annan överenskommelse träffas med säljaren.