Äkta Persisk Bidjar matta, storlek ca 200x300cm. Helt NY!

5 741 besökare

49 000 kr

 • Frakt
  • DB Schenker (Fri frakt)
  • Bussgods (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
  • Plusgiro/Bankgiro
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Äkta Persisk Bidjar, en ateljé matta av allra högsta kvalitet.

Ett mycket vackert, och dekorativt konsthantverk.

Storlek ca 200x300 cm. En mycket vacker varm matta med en

fin kastanjebrun färgsättning.

Lugg av korkull med varp av bomull.

Täthet: ca 490000 knutar per m2.

Mattan är helt NY, och nytvättad!

Levereras fritt inom Sverige, samt erhålles ett års, fullständig garanti!

Vänd Er med förtroende, till ett seriöst inarbetat familjeföretag med över 50 år i branschen, som endast arbetar med förstahandsortering, vad avser äkta persiska kvalitets mattor. Vi finns här för Er även efter, att köpet är avslutat. Vi handplockar personligen alla våra mattor på plats, och satsar på långsiktiga relationer gentemot våra alla kunder, och tar fullt ansvar för alla mattor som vi levererar! Skicka ett mail till info@carpethouse.se med Era förfrågningar, vi svarar alltid inom 24 timmar. Ni är varmt välkomna!

DELBETALNING!

Använd gärna den fördelaktiga möjligheten till delbetalning, via våra samarbetspartners! Se fliken betalningsalternativ!

Övrig information:

Mattan har en kvalitet, som rätt skött(sedvanlig dammsugning) håller resten av livet. Således ett mycket prisvärt konsthantverk.

Bidjar mattan kallas i folkmun Persiens järnmatta, detta med anledning av att de är så tätknutna. Detta exemplar är av den allra högsta kvaliteten, och vår bestämda uppfattning är, att den förutom sin skönhet skall betraktas, som ett säkert investerings objekt, som står sig i värde oavsett fluktuationer på de ekonomiska marknaderna. Dessutom börjar mattor av denna kvalité bli allt mer sällsynta, på grund av att det tar alldeles för lång tid att knyta nya i förhållande, till vad arbetstagare kan tjäna inom andra områden än just mattknytning.

Vi säljer endast högkvalitativ förstahands sortering, och inte slitna gamla ohygieniska uttjänta använda mattor, utan något ekonomiskt värde, med skador och defekter! Det är således värt att lägga till lite mer pengar på Ert mattinköp för att få en nytvättad fräsch, och högkvalitativ matta helt i nyskick, till ett konkurrenskraftigt online pris, med ett års full garanti.

Om man räknar på mattans hållbarhet framöver över åren, blir det inte särskilt mycket extra pengar man som kund behöver att, lägga till per månad för att, få en matta helt i nyskick och av högsta kvalitet som man kan njuta av under många år framöver!

Att satsa på kvalitet framför kvantitet lönar sig. Billigast är inte bäst – man får således den produkt man betalar för! Vår nuvarande verksamhet grundades online 2009, men härrör från, ett gediget familjeföretag som funnits i Göteborg i över 50 års tid. Vi satsar på fullständig kundtrygghet, kvalitet, ansvar och garanti.

Vi finns här för att, bistå Er, även efter Ert mattinköp!

Vår absoluta målsättning och ambition är att Ni skall vara fullt nöjda med hela Er inköps upplevelse, även efter leverans! Vi arbetar hårt för att två parter i en affär skall vara nöjda. Därför arbetar vi endast ur ett långsiktigt kundperspektiv!

Sammanfattningsvis råder vi alla kunder att, satsa på kvalitet - det lönar sig!

Möjlighet till delbetalning via våra samarbetspartners finns. Se fliken betalningsalternativ!

Fri frakt inom Sverige! Alla våra paket skickas fullt försäkrade via spårbara försändelser, och endast genom certifierade och godkända ombud!

Varmt välkomna till oss!

WORLDWIDE SHIPPING!! ONLY INSURED & SECURE SHIPMENTS, THROUGH CERTIFIED SHIPPING AGENTS, AND DELIVERY FIRMS!

FOR AN INTERNATIONAL SHIPPING QOUTE, OR ANY OTHER QUESTIONS YOU MIGHT HAVE, PLEASE CONTACT US AT:

INFO@CARPETHOUSE.SE

BESÖK GÄRNA VÅRA ÖVRIGA AUKTIONER FÖR YTTERLIGARE FYND!

PLEASE, VISIT OUR OTHER AUCTIONS FOR GREAT FINDS!

Se hela beskrivningen