Beskrivning

Begagnat
Säljer två eleganta små whiskeybägare i originalförpackning från Hallbergs. Jag vet inte vad bägarna är i för material om det är nysilver/annat material(?). Om någon av er vet får ni väldigt gärna sända ett meddelande.
Förpackningen har en del skador o bägarna bär spår av användning med mycket fläckar/märken/repor, men inga skador.

Höjd/diameter: 4,7 cm/ 5,3 cm
Vikt för allt: 219 gram

Viktig information!
Förstora o kontrollera alla bilder noga för egen bedömning innan du lägger ett bud. Jag försöker ge en tydlig bild av objekten, men ibland gör kameran att dom kan se lite ljusare/mörkare ut än i verkligheten. Jag kontrollerar alla objekt noga, men kan missa ev. fel. Vill du ha ytterligare information om skicket så hör av dig!

Lagt bud är bindande. Ingen returrätt gäller! Jag samfraktar gärna, men i vissa fall kan det innebära att paketet överskrider Traderas maximala mått o då kan ej samfrakt göras/varan är ömtålig o ej kan samfraktas med andra varor.

Jag paketerar noga/omsorgsfullt o använder mig av Schenker för leverans, så paketet är spårbart. Jag ansvarar inte för paketet/varan efter att det har lämnats in hos ombud. Då upphör mitt ansvar. ANGIVET PORTO GÄLLER ENDAST INOM SVERIGE! För att jag som säljare ska ha kvar mitt säljarskydd behöver jag skicka varan till den adress som är angiven av köparen på Tradera. Traderas rekommendation är att köparen uppdaterar sin adress inne på Mitt Tradera innan frakten bokas.

Jag sänder ENDAST spårbart!

Vid frågor är du välkommen att sända ett meddelande!

Lycka till med budgivningen o återigen kom ihåg att ditt bud är bindande!

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på