Beskrivning

Vas & skål, Svenskt tenn Schreuder & Olsson

Höjd: 9/9cm
Övrigt:


Tänk att du inte lägger bud på våra auktioner om du inte har för avsikt att genomföra affären. Du är juridiskt bunden till alla köp.

Observera vilka fraktsätt som gäller. Budgivning innebär accept av fraktvillkor satta av Kalmar Pantbank AB.
Alla föremål beskrivs i det skick som varit möjligt. Allt som säljs är begagnat i befintligt skick om inte annat anges.

Observera att vi inte skickar några vinnarmejl! Däremot får du en bekräftelse direkt från Tradera att du har vunnit aktuell auktion.

Du kan även hämta din vunna auktion på Esplanaden 21A i Kalmar så krediterar vi givetvis bort frakten när du kommer hit.

Vi ber dig via e-mail bekräfta när du har betalat, samt på vilket sätt du vill ha din vara skickad, om det finns valmöjlighet. Vi samfraktar. Tänk på att ange Traderas auktionsnr eller vår ref. för den vunna auktionen. Då kan vi snabbare skicka din vunna auktion.

Betalning för köpta panter skall erläggas i förskott till Pantbanken Kalmar senast 3 vardagar efter avslutad auktion till Pantbanken Kalmars Bankgiro 5969-9421. Därefter skickar vi varan inom 3 arbetsdagar.
Vid samfrakt, kontakta oss innan du betalar till Tradera, så kan vi göra en billigare frakt.

Vi föreslår att du skickar guld o dyl som ett REK-brev (försäkrat upp till 10000 kr) inkl emballage (vanligen ett vadderat kuvert) betalar du nedan angivet porto + budet som du vann med.

Vunnen auktion över 10000kr föreslår vi REK värde, som är försäkrat upp till 50.000kr för 1kg. Kostnad upp till 1kg inkl.emballage är 230kr.

Om du trots detta väljer A-post-befordran (om förutsättning finns utsatt) vill vi göra dig uppmärksam på att transporten med ditt smycke utsätts för en maskinell behandling och är oförsäkrat. Transportskador reklameras av dig till Posten.

Tack för affären!

Kalmar Pantbank AB/Hans

Objektsnr 464210581

Visningar 2 134

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Vas & skål, svenskt tenn Schreuder & Olsson H. 9/9cm 18694:2, L 7265

Pris

300 kr

Kalmar-Pantbank

Kalmar, Sverige

4.8

Företag

Toppsäljare

3 858 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?