Auktionen är avslutad.

Bokstäver i mässing!

87 besökare

Annonsen är avslutad

88kr

 • Frakt
  Mer info
 • Slutade
  20 februari 21:40
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
  • Kontant
 • Om säljaren

Beskrivning

7 st bokstäver i mässing?
Ca. 40 mm höga.
Använd de som de är eller putsa upp för glans.
Levereras i vadderad påse.

Total vikt ca 200 gram.
Fraktalternativ; DHL 59 kr.
DHL ger dig spårbarhet.
Jag tar inget ansvar för Postnord men aldrig haft några leveransproblem så när brevet hamnat i lådan har jag gjort mitt.

OBS! Läs hela annonsen innan budgivning!

Se även mina övriga annonser.
Vinnare/köpare för det automatiska vinnarmailet genom Tradera med all info om betalningsalternativ, frakt etc.

Tömmer källare och garage och frigör plats för andra behov.
Fynda bland verktyg, maskiner, biltillbehör, VVS-/EL- & BYGG-matr., heminredning, DVD/CD/LP, böcker, kläder & skor, hem & hushåll, radio & tv, kontorsmaterial, samlarprylar, fritid mm.

Djur och rökfritt hem, men det kan ändå finnas spår av katt. En del kläder har legat nedpackade i kartonger så kan behövas en tvätt för att få bort ev. lukt.

Generellt för beg. eggverktyg gäller att de bör slipas för bästa skärpa.

Prylar, verktyg, material etc. i "paket", säljes som okontrollerade och i befintligt skick om inget annat anges. Maila om ni sett något i annonser som, ej är specat eller oklart beskrivet, och om ni vill veta mer innan bud.

Betalning sker senast 3 dagar efter avslut och jag skickar varan/varorna oftast dagen efter eller senast 3 dagar från det att betalningen syns på mitt konto.

Jag samfraktar naturligtvis i den mån det är möjligt och inom rimlig tid efter avslut. Max 1 vecka. Jag tar inget extra betalt för emballering och ser alltid till att packa med gott skydd för innehållet. Frakt sker oftast spårbart med Schenker men har alla möjligheter att skicka med DHL, Bussgods, Postnord eller annat önskemål. Ni är alltid välkomna med förslag. Inget ansvar tages för frakter utan spårbarhet, även om jag har det som förslag i annons.

Vill du vänta med betalning för samfrakt eller invänta lön går det bra men maila mig snarast efter avslut så vi är överens.

Vill du ha snabb leverans mailar du mig så försöker jag ordna detta snarast.