Auktionen är avslutad.

Du kanske gillar någon av dessa?

  1. 100 kr 100 kr 0 bud
  2. +9 kr frakt
  1. 350 kr 350 kr 0 bud
  2. +59 kr frakt
  1. 49 kr 49 kr 0 bud
  2. Köp nu 55 kr
  3. +25 kr frakt

Ovanlig Lisa Larson MIA katt miniatyr ca 40 mm lyckobringare

146 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: net1523
 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Paypal
  • Swish
  • Banköverföring
  Betalningsvillkor
 • Om säljaren

Beskrivning

Säljer här en liten miniatyr, ca 40 mm hög, av Lisa Larsons katt Mia .

VIKTIGT - Jag vill notera att miniatyren är inplastad så bild 1, 3, 4 & 5 visar min egna (öppnade) kopia/kopior, just för att inte bryta förpackningen, se bild 2 för den jag skickar. Detta är också mitt sista exemplar så passa gärna på att fynda

Hon har gjort dessa i samarbete tillsammans med Keramikstudion och ett japanska företaget, vilket står beskrivet om i Retro Scandinavias temanummer om Lisa Larsons arbete. Dessa är ansedda som lyckobringare och är en trevlig present att ge till någon som tycker om Lisa Larsons verk. Miniatyren är gjort i plastmaterial och är ny.

Gillar du denna så kan du kanske vara intresserad av de övriga jag har ute just nu i andra auktioner, se sista bilden, för samfrakt är = självklart. Här har du chansen att få tag på en riktigt trevlig och unik Lisa Larson figur.

(Kan även skickas med Posten Skicka Lätt - spårbart 53 kr)

Obs jag har fler trevliga saker ute i andra auktioner utifall du vill fynda samt spara in på fraktkostnaderna, för självklart samfraktar jag. Fler bilder går självklart att få, kontakta mig bara i så fall.

Fraktkostnader tillkommer och betalas av köparen. Jag skickar med Posten eller Schenker. I vinnarmailet får du specificerat vad var och en av dessa kostar och du avgör vilket som passar dig bäst. Köper du fler saker från mig så självklart kombinerar jag frakten. Observera att jag inte tar ut någon emballageavgift – men jag packar väl så att dina varor ska komma fram ordentligt & hela.

Betalning inom 5 arbetsdagar, antingen via banköverföring, Paypal eller Swish.

Läs gärna mitt personliga meddelande!

Annons
GÅ TILL TRADERA >
×