Auktionen är avslutad.

MIKEY 20 cm av Lisa Larson katt så charmig Japan exklusiv

180 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: CrazyKat
 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Paypal
  • Swish
  • Banköverföring
  Betalningsvillkor
 • Om säljaren

Beskrivning

Säljer här en, ca 20 cm lång, av Lisa & Johanna Larsons Mikey, katten som blivit enormt populär i Japan . Denna är helt nyframtagen för hösten. Har tagit bilden av mitt egna exemplar, den jag skickar är i i obruten kartong, se bild två, så du får en perfekt unik present antingen till dig själv eller någon annan som gillar Lisas fantastiska skapelser. Om du tittar på sista bilden kan du även se skillnaden i storlek i jämföresle med den miniatyr som jag har ute i en separat auktion.

VIKTIGT - Jag vill notera att figuren är inpackad så bild 1, 3, 4 & 5 visar min egna (öppnade) kopia/kopior, just för att inte bryta förpackningen, se bild 2 för den jag skickar.

Hon har gjort dessa i samarbete tillsammans med ett japanska företaget, vilket står beskrivet om i Retro Scandinavias temanummer om Lisa Larsons arbete. Mikey är gjort i plastmaterial och är ny. Och söker du liknande figurer har jag en del miniatyrer & figuriner av Lisa Larson ute just nu - även dessa är exklusiva för den japanska marknaden

Gillar du denna så kan du kanske vara intresserad av de övriga jag har ute just nu i andra auktioner, se sista bilden, för samfrakt är = självklart. Här har du chansen att få tag på en riktigt trevlig och unik Lisa Larson figur.

(Kan även skickas med Posten Skicka Lätt - spårbart 53 kr)

Obs jag har fler trevliga saker ute i andra auktioner utifall du vill fynda samt spara in på fraktkostnaderna, för självklart samfraktar jag. Fler bilder går självklart att få, kontakta mig bara i så fall.

Fraktkostnader tillkommer och betalas av köparen. Jag skickar med Posten eller Schenker. I vinnarmailet får du specificerat vad var och en av dessa kostar och du avgör vilket som passar dig bäst. Köper du fler saker från mig så självklart kombinerar jag frakten. Observera att jag inte tar ut någon emballageavgift – men jag packar väl så att dina varor ska komma fram ordentligt & hela.

Betalning inom 5 arbetsdagar, antingen via banköverföring, Paypal eller Swish.

Läs gärna mitt personliga meddelande!

Annons
GÅ TILL TRADERA >
×