2 stora Tyska Oljetryck från 1800-talet - Olje Tryck - Germany M&L - M & L

16 besökare
kr
 • Frakt
  • Schenker (129 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

2 stora Tyska Oljetryck från 1800-talet - Olje Tryck - Printed in Germany M&L

Oljetryck från senare delen av 1800-talet (uppskattar 1850-1860) - Originalram och Originalglas.
Notera, enbart inköpspriset på det gamla glasen överstiger utropspriset! Glaset har en svartmålad ytterram med effektfulla guldlinjer. Skiftningarna i glaset är reflexer från fotografering.

Ramarna har viss gipsbortfall - går att komplettera genom att man gör en gipsavgjutning av ramen som sedan fästs/målas där gips saknas. Då gipset går utanför träkonstruktionen så finns det viss risk att mer gips lossnar i samband med transport.

Ramars storlek är ca 50 x 60 cm. (Önskas bara trycken så blir frakten 69 kr om man rullar dem försiktigt - med jag rekommenderar att allt skickas, antikt tavelglas är dyrt!).

Ifall objektet skall vara en julklapp så skickar jag objektet inom 24 timmar efter betalning.
För än snabbare leverans - använd möjligheten till "Köp NU".

Foreign buyers:
Please contact me for your shipping cost (the shipping cost in the ad does NOT apply).
Payment shall be done to my Iban/Bic-account (Paypal is NOT an option).

-------------------------------------

Allmän information:

Jag SAMPACKAR. Vid sampackning där jag samlar objekt över längre tid skall objekten betalas efterhand som budgivningar vinns (då utan frakt). Det finna alltså INGEN TIDSGRÄNS för hur länge jag ligger med prylarna, det bestämmer ni själva.
AVHÄMTNING är OK.
Hemleverans kan i vissa fall göras mot rimlig ersättning.
ÖNSKEMÅL - Har ni vunnit en budgivning och vill att jag lägger ut fler saker som kan vara intressanta, låt mig veta vad ni söker så lägger jag ut det jag har.
Du kan BYTA en annons med LEVERANTÖR Postnord till Schenker (spårbart/kan ersättas av fraktbolaget), frakten blir då alltid 69 kr.
NOTERA - Jag är ingen expert, jag skriver vad tror - det är alltså upp till köparen själv att forska vidare innan köp. Beroende på kamera/datorskärm kan färgåtergivningen av föremålen avvika mot verklig färgnyans.

Efter auktionen:
Vinnarmail skickas AV/VIA TRADERA med automatik direkt efter auktionens slut.
Betalning till mitt Bankkonto eller SWISCH skall vara mig tillhanda inom fem (5) dagar, märk inbetalningen med ert alias. (Det är OK att vänta till lön om ni meddelar mig).
Jag SKICKAR objekten ONSDAGAR och FREDAGAR beroende på när betalning skett. Objekt skickas till den adress som är angiven på Tradera om inget annat meddelas.

Frakt:
För vidare leveransvillkor hänvisas till leverantörernas respektive hemsidor. Jag ansvarar inte för leverantörens eventuella slarv eller ovarsamma hantering.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×