Auktionen är avslutad.

Neumeister designar er nya grafiska identitet

  • Avslutad 16 dec 14:17
  • Vinnande bud 100 500 kr SvelandDjur ()
  • Frakt Annat fraktsätt Fri frakt, Avhämtning
  • Säljare NeumeisterStrategicDesign (0) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Neumeister designar er nya grafiska identitet

2 432 besökare
  • Slutpris 100 500 kr
  • Slutade 16 dec 14:17 Avslutad
  • Bud () 159 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: SvelandDjur

Beskrivning

Neumeister är sedan 2006 en av Nordens främsta designbyråer. För att stötta arbetet med att ge funktionsnedsatta barn en bättre framtid, auktionerar vi nu ut en ny grafisk identitet för ett företag eller en organisation. Det genomsnittliga värdet av den här typen av uppdrag är ca 300-400 arbetstimmar.

Byrån, med kontor i Stockholm, Malmö och pop up-kontor i Paris, är internationellt erkänd och prisbelönad för sin grafiska design. En design du möter varje dag via olika varumärkens visuella identiteter eller på välkända förpackningar i din kundkorg. Till kunderna hör Arla, Cloetta, Skånetrafiken, Spendrups, O’Learys, Hövding m fl. Se mer på neumeister.se.

Processen mot en ny, professionell varumärkesidentitet gör inte bara ditt varumärke tydligt och sammanhållet när det gäller det visuella uttrycket. Det får också en helt egen position på marknaden i termer av varumärkesvärden och story. Neumeister strävar alltid efter att – precis som temat för årets Musikhjälpen – lyfta fram och värdesätta det som är unikt och ”olika”.

Arbetet startar med en uppstartslunch på Neumeisters kontor i Malmö eller Stockholm. Inom ramen för en workshop lär vi känna ditt företag eller organisation och er verksamhet. Vilka är era utmaningar, konkurrenter, visioner mm?

Efter en grundlig analys utvecklar vi en designstrategi som leder fram till tre olika förslag på designkoncept. Ett försiktigt (revision), ett lite mer utvecklat (evolution) och ett utmanande och djärvt (revolution). Du väljer sedan att gå vidare med ett av förslagen som sedan vidareutvecklas i detalj (logotyp, färgpalett, typsnitt och ev grafiskt element/bildmanér) – tre korrektur ingår. I uppdraget ingår även en enklare manual i PDF-format om hur till den nya visuella identiteten bör användas och hanteras.

OBS! Eventuell konkurrerande verksamhet med vissa av Neumeisters befintliga uppdragsgivare, primärt inom dryckes- och konfektyrbranschen, kan förhindra åtagandet, något vi härmed reserverar oss för.

Originalframställning, programmering av hemsida och Office-mallar samt eventuella inköp av fotografier, illustrationer, copywriting och 3D-bilder offereras på begäran.