6 figurer till julkrubba eller till kyrka ängel arbetare osv i keramik vintage

3 018 visningar

149 kr

 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Avhämtning: Västra Frölunda
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Lagerstatus
  1 st
Beskrivning

Varumärke & beskrivning: 6 vackra äldre figurer till julkrubba eller kyrka bespende av herde, vandrare, ängel och arbetare. Allt är i keramik och är handgjort. Förmodligen Vintage figurer. Passande till julen. Se fler av våra figurer i samma samling.

Karaktärer är tidlösa och alltid lika aktuella. Prova att ställ upp på ett skrivbord eller i miljö som behöver livas upp. De är riktiga energigivare. Vi har mycket "Kvalitet och Karaktär" i butiken. Börja samla redan idag.

Material: keramik

Storlek: 6 cm

Skick: Utmärkt skick trots vintage

Tips: Vi har möjlighet att samfrakta era varor, samt ge er fri frakt vid beställningar över 999 SEK. Vi har även möjlighet att leverera era varor till Frölunda Torg, Göteborg för 40 SEK, för avhämtning här efter överenskommelse. Följ oss gärna på Instagram för att se nyheter här i butiken @kidzoramahandelshus.

Kidzorama Handelshus handlar med sällsynta produkter med fantasifull karaktär. Här finner Du mixen av barn- och familjeprodukter i nyproduktion, retro och vintage. Du finner mycket som är "Svårfångat, sällsynt och originellt" i miljöriktigt unikt " Karaktär & Kvalitets" utbud.

Hos oss finner du varor som inte längre går att finna i andra butiker. Håll utkik efter favoriter i repris, demoexemplar, charmiga klassiker med karaktär, lång hållbarhet och kvalitet, och i fint skick. Du minskar även ditt ekologiska fotavtryck när du handlar hos oss.

I vinnarmejlet står alla betalningsuppgifter.

Blixtsnabb leverans efter synlig betalning. Fraktfritt om Du beställer varor för över 999 SEK. Självklart samfraktar vi till marknadens bästa fraktpris.

Tack för att du handlar smart och hållbart hos oss, och varmt välkommen åter.