Beskrivning

Begagnat
OBS: LÄS HELA TEXTEN INNAN NI LÄGGER BUD!

Höjd 25 cm. Fint skick.


- Om du har några frågor kring objekten eller frakten, ber vi dig att kontakta oss via e-mail, INNAN du lägger bud. Vi packar alltid efter bästa förmåga och enligt fraktbolagets rekommendationer. En avgift för emballage och dylikt ingår i den angivna fraktavgiften. Vi vill uppmärksamma er på att vi är ett företag, vilket innebär att vi endast har möjlighet att svara på vardagar och i mån av tid.

-
Vi skickar objekt till adressen som du själv har angett här på Tradera - vi ändrar inte i några adresser eller mottagarnamn. Utlämningsställe kan, om möjligt, ändras när det gäller den stad som du har angett här på Tradera, inte till någon annan stad.

- ÅNGERRÄTT: Distansavtalslagen gäller och du som köpare har 14 dagars ångerfrist från och med att du har mottagit varan. Kontakta oss innan du returnerar varan. Vid retur måste du som köpare stå för kostnad för returfrakten och varan ska returneras i samma skick som den var när den sändes från oss. Du som köpare står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Tänk därför på att packa varan väl.

- REKLAMATION: Reklamation gäller endast ursprungliga fel (fabrikationsfel el. dyl.). Notera att mindre defekter är inte ett giltigt skäl för reklamation.
I dessa fall ska du först ta kontakt med oss via mail samt bifoga bilder på varan & emballagets alla sidor, som det såg ut när du mottog och öppnade det. Efter att du har fått ett godkännande av reklamationen återbetalas pengarna inom 30 dagar.
Vid skador som uppstår under transporten gör du som köpare reklamationen hos transportbolaget, eftersom riskövergången sker vid avlämnandet av varan.(8 § 2 stycke KköpL, 6 § KköpL.)

- BETALNINGSVILLKOR: Objekt och fraktkostnader ska vara till fullo betalda innan objekten sänds från oss. Betalningen ska vara oss tillhanda senast 5 dagar efter avslutad auktion. OBS: Vid försenad betalning och/eller avhämtning tillkommer en förvaringsavgift á 50:-/dag, fr.o.m. dag 6. Vår ordinarie inlämning till ombud är på torsdagar. Betalning ska vara oss tillhanda senast kl. 11 på onsdagen för att ett paket ska kunna sändas på torsdagen, annars kommer paketet att sändas nästkommande helgfria torsdag.

- SAMFRAKT: Vi samfraktar gärna varor, om auktionerna avslutas inom fem dagar efter varandra. Max 3 utrop tillsammans. Kontakta oss omgående, och INNAN du betalar, om du önskar samfrakt.

- AVHÄMTNING: Vid avhämtning ska detta ske inom 5 arbetsdagar efter avslutad auktion. Även här gäller att betalningen ska vara oss tillhanda INNAN avhämtningen sker. Avhämtning är bara möjlig under kontorstid på helgfria vardagar, där vi bokar en tid för avhämtning som passar bägge parter. Alltså ENDAST tidsbokad avhämtning.

OBS: I och med att du lägger ett bud, accepterar du ovanstående villkor.
Om du av någon anledning inte känner dig nöjd när du har mottagit varan, ber vi dig att kontakta oss INNAN du ger ett negativt omdöme, så att vi kan diskutera saken först.

Lycka till med budgivningen!

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på