Beskrivning

Oanvänt
OBS! Se bilderna angående skick och läs hela beskrivningen innan du lägger bud!

Hör av dig om det är något är oklart, t.ex. om du vill ha fler bilder! Jag är ingen duktig fotograf, men jag försöker göra så gott jag kan. Det kan vara särskilt svårt att få den rätta färgen på bilderna. Därför är det särskilt viktigt att läsa i beskrivningen nedan.

Kolla gärna in mina andra auktioner! Kanske hittar du något mer som är av intresse!

Auktionen avser: Tre stycken jättefina julljus utan doft. Vita skålar i porslin märkta med röd text där det står ”We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year”.

Brinntid ca 18 timmar enligt etiketten på undersidan (se bild 3).

När julljusen har brunnit ut, har du fortfarande porslinsskålarna kvar som med fördel kan användas t.ex. som skålar för russin och mandel till glöggen, eller som ljusskålar med värmeljus i.

Storlek: ca 7 cm höga, diametern är ca 9 cm.

Färg/-er: Vit och röd.

Skick enligt min bedömning (enligt skala nedan): 5
OBS! Se bilder för egen bedömning av skicket!

5. Nyskick/Mycket bra skick
4. Bra skick
3. Acceptabelt skick (i förhållande till ålder, material och användning)
2. Mindre bra skick
1. Dåligt skick, men kan repareras


Kända brister:

Vikt: ca 1,3 kg utan emballage.

Samfrakt: Jag erbjuder samfrakt under sju dagar. Det innebär att om du vinner flera av mina auktioner inom sju dagar, kommer jag att justera fraktpriset utifrån den totala vikten för dessa auktioner, och det blir då den fraktkostnad du behöver betala. Eventuell emballagekostnad ingår i angiven fraktavgift. Inga extra kostnader tillkommer.

Leverans: Köparen betalar för i normalfallet för frakten. Undantag är auktioner med ”fri frakt” angiven, eller auktioner som kräver avhämtning. Avhämtning bör ske snarast möjligt efter auktionens slut, men alltid efter överenskommelse mellan köpare och säljare.

Jag lämnar för säkerhets skull alltid alla sålda och betalda varor till postombud, även de varor som skickas som brev. Jag lämnar vanligtvis alla sålda och betalda varor till frakt en gång i veckan, i normalfallet på måndagar eller tisdagar.

Jag paketerar alla varor ordentligt, men om oturen ändå skulle vara framme, och det beror på någon brist i paketeringen, då vill jag att du hör av dig till mig så kan vi komma överens om hur vi kan lösa problemet. Jag kan inte ansvara för ev. oaktsamhet eller slarv orsakad av fraktbolag.

Betalning: Efter avslutad auktion bör betalning göras så snart som möjligt. Har du budat på fler auktioner inom en period av sju kalenderdagar - avvakta då utgången av den sista auktionen, invänta samfraktpriset och betala därefter. Betalningsuppgifter kommer i Traderas vinnarmejl.

Övrigt: Vi har ett rökfritt hem. Vi har två små hundar av en ras som betecknas som allergivänlig (de släpper inte hår).

Jag tycker det är viktigt att vi alla är sparsamma med jordens resurser. Att återvinna och handla begagnat är en självklarhet, vilket det borde vara för alla. Tack för att du bidrar till en mer hållbar värld!

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på