Antik Stort Foto I Antik Ram Ca; 1870-90 tal ( 58 cm )

667 besökare

600 kr

 • Frakt
  • Annat fraktsätt (229 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
  • Swish
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Antikt Fotografi av en kvinna i vad som ser ut som ett begravnings klänning.

Håret och kläderna tyder på tiden innan 1900 tal.

Ca; Ålder 1870-1890 tal

Fotot är större än vanliga foton från den tid detta antyder att de kan vara en person av betydelse.

Glaset i ramen är handgjort glas med imperfektioner i själva glaset. Det finns vågor och bubblor i själva glaset som är handblåst.

ramen är gammal samt visar separation i två hörn täckpapper på baksidan har åldrat bort och har blivit skadad. Ni kan tydligt ser antik snöre samt antika fäst spik på baksidan av bilden. Framsidan av ramen visar små skador I form av skrapor och lätt smuts med patina och ålders tecken samt lätt slitage.

Foto har en liten fläck på ca 5-7 mm i diam.

Passparto skivan har åldrats och visar patina och lätt smuts på insidan av glaset.

Storlek: 58 x 48 cm storlek av själva fotot är okänd.

Ser Bilderna och avgör själva

Packas med mycket omsorg och mycket material

Fraktas enbart via Försäkrad Speditions frakt.

Ringarum Loppis

Antik Vintage Retro Återvinning

Denna sektion av vår butik erbjuder allt från Retro Vintage El produkter till Antika Möbler porslin köks prylar mfl.. Vår ambition är att förse er med Just en sådan som ni har letad efter länge. Vi erbjuder våra varor till främst samlare och vi ser till att alla produkter håller en viss klass i utförande kondition samt ålder.

Frakt/Samfrakt: Vid köp av flera varor samlastar vi gärna eran beställning. Ni kan i detta fall bortser från frakt kostnad som Sello/Tradera adderar up på eran order. Vi återkommer till er med korrekt frakt pris/avgift. Samtliga överskjutande frakter betalas tillbaka via antingen Paypal eller Klarna.

International Buyers please NOTE: The listed shipping fees are only for Sweden. If you wish to purchase a item or ( items ) please contact us with your Country of Residence and your ZIP Code. We will then consult with our freight agent and get back to you with the correct shipping fees.

Vill ni betala med Swish kontakta oss innan ni sänder in eran betalning OBS: detta gäller vid köp av flertal varor.

Packning: Vi använder mycket pack material och försöker att vara så någa som möjligt så att eran artikel(ar) kommer fram oskadad. Trots detta kan de förekomma att transporten går galet.

Transportskada: Vi sänder varor med försäkrad Speditions frakt. Skulle en skada uppstår var god och tar kontakt med oss så vi kan inleda skadeanmällan samt dokument för transport skada.

Omdömmen: För oss säljare är de viktigt att få omdömmen detta för att skapa en trygg och behagligt köpmiljö för våra kunder. För detta uppskattar vi om ni kan lämna omdömme på ert köp med respektive kolumner DVS de 4 olika alternativ som anges när ni lämnar omdömme om ert köp från våran butik.

Fel/Skada/Etc: Om ni är inte nöjda med eran vara tar kontakt med oss innan ni lämnar Negativt omdömme. Vi kommer att lösa frågan åt er till vår bästa förmåga.

Vi kommer naturligtvis att lämna omdömme för er också.

Felköp/Retur: Ibland kan de gå galet med ett köp i detta fall erbjuder vi retur rätt för varan med upp till 1 vecka från mottagning