Country's Greatest Hits CD

Disc 1

1 I Walk The Line
2 Sixteen Tons
3 Your Cheatin Heart
4 According To My Heart
5 Mister Sandman
6 Turn The Cards Slowly
7 Singing The Blues
8 Let Me Be The One
9 Rose Marie
10 Why Baby Why?
11 I'm Movin On
12 Foggy Mountain Breakdown
13 Goin Steady
14 It S Been So Long
15 Midnight
16 Talk To Your Heart
17 Hey Good Lookin
18 Mexican Joe
19 The Wild Side Of Life
20 It Wasn T God Who Made Honkytonk Angels
21 Candy Kisses
22 Cry, Cry, Cry
23 Dixie Fried
24 The Shotgun Boogie

Disc 2
1 Take These Chains From My Heart
2 Folsom Prison Blues
3 Hidin Out
4 Just One More
5 Then I Ll Stop Loving You
6 I Ll Go On Alone
7 Wondering
8 Hey Joe!
9 (Now And Again) There S A Foolsuch As I
10 I Love You Mostly
11 Make Up Your Mind
12 Tennesse Waltz
13 Eddy S Song
14 I Couldn T Keep From Crying
15 Indian Love Call
16 Penny Candy
17 Chattanoogie Shoe Shine Boy
18 Run Em Off
19 Jambalaya (On The Bayou)
20 There Stands The Glass
21 Sure To Fall
22 There You Go
23 High Noon
24 Kaw-liga
25 Slow Poke


Jag samfraktar gärna.

Betalning inom 5 dagar. Om du vill vänta med betalningen hör bara av dig

Jag skickar vanligtvis din beställning samma eller nästa dag


Please contact me via email before you buy, as postage costs are extra to what is stated in the listing.

Objektnr 512 938 571

Visningar 466


AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten


7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också


Country's Greatest Hits(Dubbel)Patsy Cline,Chet Atkins,;Marty Robbins,Jim Reeves


20 kr


Nynäshamn, Sverige





7 621 omdömen

Läs omdömen