Bröllopstider störst av allt är kärleken CD bröllopsmarsch,You are the sunshine

45 besökare

50 kr

 • Frakt
  • Posten (36 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

OBS! Bortrest Fredag 10 Augusti - Fredag 17 Augusti och skickar därför vunna objekt först den 19 Augusti.

Bröllopstider störst av allt är kärleken CD (Dubbel)

Detta är en unik produkt med professionella musikbakgrunder för solister och en egen skiva för brudparet med inspelad sång som underlättar i valet av musik till den stora dagen.

Har du undrat:
Var hittar jag texten till "Aldrig ska jag sluta älska dig"? ?Var får jag tag på "Nu är tid att leva" utan sång? ?Hur låter Psalm 84? ?Finns det ingen annan utgångsmarsch än Mendelssons?
??Skivorna innehåller ett brett utbud av både gamla och nya ?bröllopsfavoriter samt ett antal psalmer och in/utgångsmarscher.

??Det ingår två skivor & ett texthäfte:

Innehåll: Med sång: Aldrig skall jag sluta älska dig. Annars stod vi aldrig här. Av längtan till dig. Come what may. Den första gång jag såg dig. Det vackraste. Evighet. Fields of gold. Fly with me. För att du finnas. För kärlekens skull. I folkviseton. Nu är det tid att leva. Så länge jag lever. Så skimrande. Tillägnan. You are the sunshine. You raise me up. Psalm 82. Psalm 83. Psalm 84. Psalm 231.

Instrumentalt: Aldrig skall jag sluta älska dig. Annars stod vi aldrig här. Av längtan till dig. Come what may. Den första gång jag såg dig. Det vackraste. Evighet. Fields of gold. Fly with me. För att du finnas. För kärlekens skull. I folkviseton. Nu är det tid att leva. Så länge jag lever. Så skimrande. Tillägnan. You are the sunshine. You raise me up. Bröllopsmarch ur En midsommarnattsdröm. Bröllopsmarsch ur Lohengrin. Jesus bleibet meinde freude. Gotländsk bröllopsmarsch (trad)

Jag samfraktar gärna. Kolla gärna in mina andra auktioner/annonser via länken "Säljarens butik på Tradera". I butiken kan du också göra sökningar.

Om du köper fler saker så välj egen överföring som betalningssätt och jag kommer att skicka ett mail med ny fraktkostnad.

Betalning inom 3 dagar. Om du vill vänta med betalningen hör bara av dig

Jag tar inte ansvar för postens hantering.

Jag skickar vanligtvis din beställning samma dag

Jag erbjuder betalning med Klarna, överföring till mitt bankkonto (handelsbanken) eller swish.

Mina betalningsuppgifter kommer i vinnarmailet från Tradera

Om du väntar på ett mail från mig titta i skräpposten, mycket fastnar där.

OBS! Bortrest Fredag 10 Augusti - Fredag 17 Augusti och skickar därför vunna objekt först den 19 Augusti.

INTERNATIONAL BUYERS

I accept Paypal, and bank tranfer using IBAN. Please contact me via email before you buy, as postage costs are extra to what is stated in the listing.