THE REFRESHMENTS - RIDIN' ALONG WITH - 2011 - SVENSK ROCKABILLY

17 visningar
 • Utropspris 25 kr
 • Slutar 16 aug 17:00 4 dagar 7 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  PostNord frimärke 23 kr
  PostNord frimärke 45 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Säljer en CD-skiva i jättefint skick. Hairlines finns. Hanteringsrepor och klisterrester efter prislappar på plastomslaget kan förekomma. Se bilderna för detaljer. Låtlista kan ses på bild 2
Det lägre fraktpriset avser frakt utan plastask
Har många CD-skivor ute just nu. Titta gärna in på mina andra auktioner. Samfraktar givetvis!
Jag svarar mer än gärna på frågor om det är någonting du undrar.
Betalning sker (via Tradera) senast fem dagar efter avslutad auktion. Vill du betala efter lön eller liknande så kontakta mig via meddelande innan auktionen löper ut så löser vi det.
Betalningsalternativ via Tradera ser du till höger. Detta eftersom att jag då kan skicka vinsten direkt eftersom transaktionen administreras av Tradera. Fraktkostnaden som anges i fraktrutan till höger i auktionen innefattar frakten med Schenker/PostNord samt kartong/kuvert och emballage (bubbelplast, bra stötdämpning etc).
Jag eftersträvar att du som köpare ska få din vara så fort som möjligt efter betalningen är genomförd.
Jag packar givetvis så omsorgsfullt jag kan för att Du ska få den bästa möjliga förutsättningen för en lyckad leverans utan fraktskador.
Jag snålar aldrig på denna biten eftersom jag vet hur otroligt tråkigt det är om en vara går sönder och vill undvika detta från mitt håll sett så mycket som det är möjligt. Däremot kan jag tyvärr inte ta ansvar för Schenkers/PostNords hantering av paketet/breven under frakttransporten och avsäger mig därför ansvaret för hanteringen när paketet/brevet är inlämnat hos ombud/på postlåda.
Samfraktar givetvis. Med undantag för där det inte går, exempelvis ömtåliga objekt med tunga eller jättemånga ömtåliga objekt i samma kartong.