Auktionen är avslutad

Vinyl, Doc Watson

99 visningar
 • Slutpris 63 kr
 • Slutade 24 mar 17:43 Avslutad
 • Bud () 13 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: doffe.a
 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Avhämtning: Stockholm
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
 • Om säljaren

Beskrivning

60-tal, folk. Skiva/omslag VG+ US 64

Skick:
Varan säljs i befintligt skick enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Våra varor är begagnade och mindre förslitningar är inte ett giltigt skäl till reklamation.

Betalning:
Vid vunnen auktion bör varan betalas omgående, senast inom tre arbetsdagar. Betalning sker via Klarna direkt på Tradera eller utifrån de utskickade mailinstruktionerna. Om betalning inte skett inom tre dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Leverans & samfrakt:
Vi erbjuder endast frakt via Schenker inom Sverige. Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning. Vi samfraktar gärna upp till sex objekt från auktioner som går ut samma dag, avvakta med betalning tills du får ett bekräftelsemail från oss. Köparen ansvarar för att kontaktuppgifter är korrekta.

Avhämtning i Skärholmen
Vunnet objekt kan hämtas i Myrornas butik i Skärholmen på Storholmsgattan 27 tisdag-fredag 10.00-18.00 och lördag 10.00-17.00. Betalning sker innan avhämtning via Klarna, om betalningen ej är genomförd går det inte att hämta ut varan. Så fort vi ser din betalning packar vi varan och meddelar via mail när den är redo att hämtas. Avhämtning måste ske inom sex dagar från avslutad auktion. Medtag din/köparens legitimation och visa upp i kassan.

Retur:
Som kund har du 14 dagars ångerrätt. Returfrakten bekostas av dig. Fullständiga instruktioner hittar du under "Info" på Myrornas butikssida på Tradera.

Kundservice:
Maila tradera@myrorna.se om du har några frågor. Vi återkommer till dig så fort vi kan under vardagar.

Myrorna:
Myrornas uppdrag är att generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala verksamhet genom vårt arbete med återanvändning och arbetsträning. På så sätt bidrar vi till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle. Vi är Sveriges viktigaste butikskedja för second hand-varor och den största insamlingsaktören i vårt land. Vi har stora produktionsenheter på flera ställen i landet och 30-talet butiker. Vi har ca 350 anställda och sysselsätter ungefär 600 personer i månaden genom arbetspraktik. Överskottet från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.

Stort lycka till!