Beskrivning

Begagnat
FORMAT: 12"-skiva
SKICK: Begagnad, Se bild 3 för Gradering

Kvalitetsgaranti

Alla våra skivor har en kvalitetsgaranti, att den går att spela som vanligt. Det omfattar inte skador på omslag som syns på bilden, eller normalt knaster på skivor, då det är beroende på pressningen i sig. Hackar den däremot, så är det en garantifråga.

Samfrakt

Vi samfraktar allt som säljs inom samma dygn, skickas spårbart och försäkrat med Schenker. Detta är det enda fraktalternativ vi erbjuder, förutom avhämtning i butiken. Om paketet blir skadat i frakten, ska det dokumenteras vid uthämtningen hos ombudet, förpackningen ska sparas och fotograferas för att bifogas skadeanmälan, även om det ser oskadat ut.

Betalning

Betalning sker på Traderas sida, under ”Mina köp”, där det finns flera olika betalningsmetoder att välja på. Betalning ska INTE ske direkt till oss. Betalningen ska vara gjord inom 3 dagar från första köpet, kan man inte betala förrän vid löning, så hör man av sig först, eller väntar med att köpa tills man kan betala. Vid betalning ska man inte begära samfrakt, det är redan korrekt angivet, oavsett mängden objekt som köps. Begär man samfrakt så går det inte att betala förrän vi har angivit samma pris igen manuellt…

Frågor?

Skicka ett meddelande genom Traderas meddelande-tjänst om du har en fråga som vi inte har besvarat här ovanför.

Med reservation för slutförsäljning/felinventering

Säljaren erbjuder

Samfrakt 3 dagar
Köp fler objekt inom 3 dagar för att spara på frakten.Se alla säljarens annonser →

Ny!RICHARD CLAYDERMAN - ELÉANA

20 kr5 feb 19:540 bud
Köp nu 40 kr

Ny!V/A - MODERN DANCE

30 kr5 feb 19:550 bud
Köp nu 60 kr

Ny!RICHARD CLAYDERMAN - RICHARD CLAYDERMAN (RÖD)

20 kr5 feb 19:560 bud
Köp nu 40 kr

Ny!DAVID CASSIDY - DREAMS ARE NUTHIN' MORE THAN WISHES

30 kr5 feb 19:560 bud
Köp nu 60 kr