Auktionen är avslutad.

COLDPLAY Live 2003 - Guitar tab edition - 112 sidor - Yellow, Daylight, mm mm

165 besökare

Annonsen är avslutad

100kr

 • Frakt
  Mer info
 • Slutade
  9 april 14:40
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Paypal
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

HFT, mjuka pärmar, ca A4 stor.

112 sidor. Noter, text, tab mm.

I bra beg. skick, vad jag kan se.

Innehåll? Se bild 4.

WISE Publ. 2004. ISBN 1 84449 438 1
---------------------------------------------------------------

I och med att Postnord upphör med billiga b-postporto (ekonomibrev) så upphör jag också med det. Det blir lite rörigt innan jag har fått koll på hur portot hos Postnord fungerar och skickar tills vidare med Schenker och i viss mån med Postnord.

Budar ni på mina auktioner så innebär det att ni har läst igenom mina auktionsvillkor, förstått och godkänt dem, i synnerhet frakt- och betalningsvillkoren – se längst ner på sidan: Så jag är tyvärr tvungen att skriva lång, tråkig information här nedan vilken är viktig att läsa.

Vinner du auktionen så svarar jag inte på varför din bok inte kommit fram förrän efter SJU VARDAGAR räknat från dagen efter din inbetalning. Så lång tid kan det i SÄMSTA fall ta!

(Jag skickar inget meddelande till dig när ditt vunna objekt är skickat).
(Jag skickar inga automatiska vinnarmejl, utan köparen får personligt mejl).

Jag skickar med A-post/Postnord eller med Schenker.

Angående packning och emballage:
a. I de flesta fall packar jag så här: jag lägger en ny, ren plastpåse eller nytt rent omslagspapper runt boken. Jag lägger sen objektet i återanvänd, ren wellpapps-/kartongmaterial eller bubbelplast och lägger vidare ner boken i postens kartongkuvert och fyller ut ev. tomrum med tidningspapper el.dyl. Ibland passar det inte lägga wellpapp/kartong/bubbelplast runt objektet utan då förstärker jag istället insidan av kuvertet med kartong. Det är en BRA paketering.

b.
c. Vid ev. skada (händer mycket sällan) på objektet så får vi diskutera ersättning genom en sansad dialog (att fara ut med anklagelser och kränkningar förbättrar inte situationen).

d. Vill köparen ha en annan förpackning, så skriv en rad.

e. Köparen kan också välja att jag skickar med rekommenderad post. Det kostar i regel 50-60 SEK extra.

RESPEKTERA ATT JAG VILL HA betalning insatt på mitt konto senast sju dagar efter vinnarmejl skickats. Jag skriver SENASTE betalningsdatum i svarsmejl. (Jag skickar naturligtvis inte svarsmejl om du betalar med paypal omedelbart eller om du paypal-betalat innan jag skickar svarsmejl)

OBS! På förekomna anledningar så skickar jag hädanefter ENDAST till den adress som du har uppgett på Tradera, dvs den adress jag får i vinnarmejlet från Tradera! Jag kan inte hålla reda på alla olika önskningar som jag får, tyvärr - jag hade gärna önskat det.

Jag samfraktar gärna, men portot blir ju ändå i regel dyrare än det första vunna objektets portopris; d.v.s. köparen kan inte ta för givet att samfrakten kostar lika mycket som den första vunna objektets portopris! Samfrakten blir ändå i de flesta fall billigare, ibland betydligt billigare, än att skicka de olika objekten var för sig.

KOM IHÅG att kommunikation, genom mejl, kan lösa de flesta problem eller i alla fall underlätta förståelsen för dem.

FOREIGN BIDDERS: Please ask for the right postage fee before you pay!

Betalningsvillkor

Betalning senast sju dagar efter vinnarmejl skickats. På förekomna anledningar så skickar jag hädanefter ENDAST till den adress som du har uppgett på Tradera, dvs den adress jag får i vinnarmejlet från Tradera! Jag har svårt att hålla reda på alla olika önskningar som jag får, tyvärr - jag hade gärna önskat det. Det blir problem för mig. Bjud inte om du vill byta adress EFTER köpet.

Fraktvillkor

Gratis emballage. Det tar mellan 1-5 vardagar och i undantagsfall ännu längre, för brev med Postnord eller Schenker att nå fram. Dessutom kan det ta fyra vardagar innan jag skickar iväg boken. Jag skickar ALLTID, undantaget vid sjukdom el.dyl, inom fyra vardagar. Jag SAMFRAKTAR gärna.