Auktionen är avslutad.

Blandlot - världen + Norden - kilovis med mynt + medaljer, pins, polletter m.m.

 • Avslutad 23 sep 20:44
 • Vinnande bud 361 kr roky01 ()
 • Frakt DB Schenker 113 kr, Avhämtning
 • Säljare Matteu (421) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Blandlot - världen + Norden - kilovis med mynt + medaljer, pins, polletter m.m.

350 besökare
 • Slutpris 361 kr
 • Slutade 23 sep 20:44 Avslutad
 • Bud () 39 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: roky01
 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
  • Kontant
 • Om säljaren

Beskrivning

Blandad lot

Större lot med skräp eller fynd - hur man nu vill se på det... för mig är det skräp, jag blir galen på allt överblivet udda som blivit över från tidigare sålda samlingar - som bara ligger och skräpar och tar plats. Jag slängde ihop allt i en lot och hoppas att någon vill ha det. Jag skulle inte tro att det finns några speciellt värdefulla saker i loten - iallafall inte av de jag brytt mig om att kolla upp tidigare - men det kan ju vara kul att plocka med och även sälja vidare om man orkar - jag gör inte, mitt tålamod tog slut...

Diverse; en påse pins (olika länder); någon medalj; några jubileumsmynt/minnesmynt Sverige, Sovjet, Spanien; en påse polletter

Mynt;

* Ett fåtal ramade i något finare skick till UNC, varierande år. (Den norska kronan skulle egentligen vara med i en annan lot, men hamnade fel... men jaja... den får stanna här).

* Lösa mynt från MÅNGA länder (alla världsdelar, jag orkar inte skriva alla men som exempel finns mynt från Filippinerna, Estland, Argentina, Kenya, Bahrain, Japan, Rumänien, Italien, Ryssland, Israel, K.R. Jugoslavien, Indonesien, Brasilien och många fler. Årtal allt från tidigt 1900-tal (möjligen något 1800-tal, vet inte om jag plockat ut dem) till 2000-tal. Det mesta är väl ungefär 30-70-tal kanske. Jag har en miljard brittiska kopparmynt så det följer med en hel del av dem också - årtal allt från 1902 till Elizabeth-tid, de flesta pre 1950. (Ni kan gärna få flera nävar brittiska kopparmynt till om ni så önskar...)
Kvalitet varierar stort men de flesta är givetvis i bruksskick eftersom de inte varit ramade.

* Ett par kilo nordiska mynt (Sverige, Norge, Danmark, Finland, bara ett fåtal isländska - ca 30-tal till 2000-tal, de flesta äldre än 60/70-tal) - som jag blir galen på.

ÖVRIGT EJ MED PÅ BILD; Om någon vill ha - man kanske inte är så sugen på att betala extra frakt för de sakerna men om man vill, eller om man hämtar på plats - finns det även en överbliven äldre myntpärm (ringpärm galon) med en del gamla blad á la den knastriga sorten, och en påse argentiska 1-pesomynt från 1950/1960-tal också, som någon prackade på mig och som jag inte vet var tusan jag ska göra av. (Säkert 1,5 kg...)

Utropspris... jadu... jag vill bli av med det. Så jag sätter ett symboliskt pris - men något högre än mina vanliga 10 spänn, eftersom det är ett jäkla packande och meckande med allt det här.

Vi har en del andra auktioner inom numismatik upplagda - mynt, en del sedlar, och en del tillbehör. Enskilda objekt och lots. Fler kommer i takt med att jag hinner lägga upp dem. Det mesta är sålt men det finns en del kvar och några lots och mer brittiskt kvar att lägga upp.
Ta gärna en titt!

Vunna auktioner ska betalas inom tre bankdagar - via överföring till bankkonto, Swish, (eller kontant vid eventuell avhämtning). Internationella köpare ska helst betala via Paypal och står då för
Paypals överföringsavgifter. Frakt betalas av köparen såvida inget annat anges i auktionstexten. Internationell frakt beräknas vid auktionens slut.
Alla objekt skickas alltid väl packade, på billigaste möjliga sätt och efter köparens önskemål, med Postnord, Schenker eller avhämtas. Givetvis är samfrakt möjligt.
Vi postar alltid inom två bankdagar från avslutad auktion.
Vi tar inget ansvar för postens hantering.

Vi är några syskon som säljer tillsammans, personligt vinnarmail kommer från den som säljer just de specifika objekten då vi har olika intresseområden.
Har ni några frågor, välkommen att höra av er.
Samtliga hem är rökfria men hund och katt finns.