Auktionen är avslutad.

foto 1mx66cm Kronprinsessan Victoria bröllop vigsel brud 2010 Stockholm bil

 • Avslutad 20 apr 23:36
 • Pris 1 150 kr Torpaslott
 • Frakt Bussgods Fri frakt, Avhämtning
 • Säljare Ädelstenen (2990) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Du kanske gillar någon av dessa?

 1. Fri frakt!
  1. 1 350 kr 1 350 kr 0 bud
  2. Köp nu 1 500 kr
  3. Fri frakt!
  1. 1 200 kr 1 200 kr 0 bud
  2. Köp nu 4 000 kr
  3. Avhämtning
  1. 800 kr 800 kr 0 bud
  2. Köp nu 4 000 kr
  3. Avhämtning

foto 1mx66cm Kronprinsessan Victoria bröllop vigsel brud 2010 Stockholm bil

66 besökare

Annonsen är avslutad

1 150kr

 • Frakt
  Mer info
 • Slutade
  20 april 23:36
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
  • Kontant
 • Om säljaren

Beskrivning

UTFÖRSÄLJNING! UNIKT TILLFÄLLE!!!! (De tre blå strecken finns inte på fotot, utan är bara ditlagda på Tradera för att skydda bilden från att bli kopierad av obehöriga.)

Magnifikt jättestort foto, som en tavla, 1 meter x 66 cm upptryckt på 5 mm tjock KAPA-platta för att ge stadga och tjocklek. Perfekt att rama in som en tavla eller att ha den som den är, finns upphängningsöglor på baksidan, då denna varit med på en utställning i Stockholm.

Underbar bild på Kronprinsessan Victoria som brud, när hon anländer till Storkyrkan i Stockholm för att gifta sig med Daniel 2010.
Professionell välkänd yrkesfotograf: Maja Suslin. Fotot i verkligheten har förstås betydligt högre upplösning/mer detaljer än den lilla bilden på Tradera.

Ordinarie pris för att få köpa en rätt av bildfirman att trycka upp fotografens bild för detta ändamål och ordna med materialkostnad och frakt till denna storlek skulle gå på omkring 12.000-15.000 kr. Unik möjlighet att komma över detta foto nu! Utomordentligt fyndtillfälle! Ja, det kan finnas någon annan i Sverige som kanske har samma bild, men då vet ni att de fått lägga ut runt 12.000-15.000 kr och det slipper ju ni...

Fotot är unikt och all copyright, det vill säga alla rättigheter till fotografiet som att kopiera etc, tillhör fotografen och bildfirman. Jag säljer således inga rättigheter alls och det är absolut förbjudet enligt svensk lag att kopiera fotot för att sälja vidare, trycka upp vykort av det, på muggar eller vad nån nu kan tänkas få för idéer, då rättigheterna tillhör fotografen/bildfirman. Det som ingår i auktionen är detta unika stora fotografi som varit med på utställningen, att hänga på väggen där hemma eller om ni har en verksamhet relaterat till bröllop eller liknande eller varför inte ge bort i fin present till nån intresserad av detta ämne.

Frakt: Helst avhämtning i centrala Stockholm, vi kan komma överens om plats. Kan även tänka mig att utan kostnad ta mig till Stockholms centralstation, valfri pendel-/tågstation/tunnelbanestation i stor-Stockholm, Uppsala, Norrköping eller i Skåne. Bor ni på andra orter, kan jag posta med Bussgods, vilket jag bjuder på! (Frakten med Bussgods kostar för mig i detta format ca 448 kr + 25 kr fraktförsäkring.) Ni får gärna komma på egna förslag hur frakten kan gå till på ett tryggt och säkert sätt, men jag föredrar personlig hämtning för att undvika skador. Skicka gärna ett mail om ni vill diskutera frakt innan bud/köp.

Automatiskt vinnarmail kommer via Tradera direkt efter avslutad auktion med kontoinfo. Ni kan betala till konto i Swedbank, Swish via Klarna eller kontant vid avhämtning. Kan vänta till lön.