Beskrivning

Guy Charon - "Vase", Litografi, 76x56 cm, Signerad & Numrerad 111/250

Om Verket
Denna färgstarka litografi av den moderna franska landskapsmålaren Guy Charon framhäver en blomfylld vas i ett fönster. Motivet är liggande och mäter 76x56 cm, perfekt för att addera ett uttrycksfullt och sofistikerat element till ditt hem eller kontor. Verket är signerat av konstnären och numrerat 111/250, vilket garanterar dess autenticitet och begränsade upplaga. Notera att verket är oramad, vilket ger dig frihet att välja en ram som passar just din estetik.

Om Konstnären
Guy Charon är en framstående fransk landskapsmålare och litograf. Hans verk har utställts i stora Paris-salonger sedan 1954, inklusive Salon de la Nationale des Beaux-Arts och Salon d'Automne. Charons konst finns i många privata och offentliga samlingar runt om i världen, bland annat i Musee de Petit-Palais i Genève och Musee d'Art moderne de la Ville de Paris. Han har även varit ämnet för flera franska film-dokumentärer.

Konstnärens Utmärkelser och Utställningar

  • Utställningar i stora Paris-salonger sedan 1954
  • Verken finns i offentliga samlingar som Musee de Saint-Cyrien och Bibliotheque Nationale, Paris
  • Föremål för flera franska film-dokumentärer

Denna litografi är inte bara ett vackert konstverk utan också en investering i en konstnärs arv som har erkänts globalt. En unik chans att äga en bit av modern fransk konsthistoria.

Objektnr 609 551 600

Visningar 248

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Guy Charon "Vase" Litografi, signerad, numrerad 111/250. 76x56 cm

Pris

4 600 kr